Op zaterdag 21 maart jl. heb ik de Bloesemtocht in Geldermalsen gelopen. Samen met meerdere collega's vertrokken we rond 11.00 uur. Eerst vond ik dat wat laat, maar wel na de drukte. Naderhand vond ik het een uitkomst. \


We hebben nog 1 buitje gehad, maar daarna brak de zon door en werd het uiteindelijk prachtig weer. We liepen meteen al door de bloesem, wel veelal laagstamboomgaarden. Onder muziekale begeleiding splitste bij post Kieviet onze wegen. Ik liep verder over het landgoed Marienwaerdt. Daar stond nog een enkele hoogstamboomgaard. Er staan mooie landhuizen en boerderijen. Ook kwam ik onderweg nog een imkerij (lekkere honing) en een rozenkwekerij tegen.


Al met al was het een hele mooie wandeling met genoeg rustpunten en gezellige muziek. Om 15.00 uur was ik weer terug in de veiling. Waar ik nog gezellig naar de muziek heb zitten luisteren en zitten meezingen (dansen mocht ook). Oh ja, onderweg kwam ik ook nog een fotograaf tegen die een foto van mij heeft genomen onderweg, zie www.wandelfotografie.nl.


In totaal hebben 22.525 mensen een heerlijke wandeling gehad.


Albertine Schoester, NS Poort Hispeed

IMPRESSIE BE FIT BLOESEMTOCHT
PICTURES