Railsport NL

Home

EV algemene info

Events

Impressies

Fitness

ACTIES

Acties

Webwinkel

CONTACT

Contact

Grachtentocht en musuemnacht in amsterdam

Goedemiddag, van onze rondvaart op 6 november heb ik een paar beelden op You Tube gezet.

Vriendelijke groeten, Hermine Broggel (NS Reizigers)Internationale marathonwedstrijd in Zwitserland (USIC)

Beste Paul en Angelo, Mede namens Edley, Jan en Paul, hartelijk dank voor de mooie en sportieve dagen in Locarno. Het was geweldig!   Lees verder...

Groeten, Jan Deeleman (ProRail).Kart Endurance A15

De Kart endurance race was echt geweldig! goede organisatie! geldt ook voor vele andere activiteiten! Bedankt!

Annelies Bruinsma, (ProRail)Grachtentocht en museumnacht in Amsterdam

Met deze mail wil ik onze dank uitspreken voor de grandiose boottocht van 06-11-2010. Het was prachtig weer, en dan eerst met daglicht en dan de duisternis die ons mooi Amsterdam liet zien.

Nogmaals bedankt. Fam. A.Broekhuizen te Venlo (NS Reizigers).Grachtentocht en museumnacht in Amsterdam

Geachte heer of mevrouw, Mede namens mijn man en kinderen wil ik u hartelijk danken voor de perfecte organisatie van de grachtentocht op 6 november. We hebben er heel erg van genoten.

Mvg Jeannette van Adrichem, NS ReizigersGrachtentocht en museumnacht in Amsterdam

Hallo beste mensen van de Railsport, Gisteren was het dan eindelijk zo ver dat we de boottocht over de grachten van Amsterdam mee mochten maken. We waren mooi op tijd bij de boot en we kwamen op de eerste boot met het oranje bordje te zitten, we waren voor de boot bijna als laatsten aan de beurt om er op te mogen, maar  lees verder...

Groetjes, André en Hennie Appel uit Zoetermeer, NS Reizigers.Singelloop Utrecht

Allereerst mijn complimenten voor het verzorgen van de singelloop, erg goed!

Groeten Jan Knoops, ProRailSingelloop Utrecht

Goedemorgen, Zondag heb ik meegedaan met de singelloop. Hartelijk dank voor de goede zorgen. Het was allemaal perfect geregeld met en door Railsport. Er zijn ook foto's gemaakt op het railsportterrein.  Worden deze op de site van Railsport geplaatst en zoja vanaf wanneer? Alvast bedankt voor je reactie.

Met vriendelijke groet, Renate Bekkers, Projectmedewerker P&O NS ReizigersSingelloop Utrecht

Hallo, Bij deze wil ik Railsport hartelijk bedanken voor de uitstekende organisatie van de Singelloop voor de Railsporters. Het verliep vlekkeloos en voelde me heel welkom. Het was voor mij de eerste keer.

Paul Voors, Java Web Developer, NS Commercie / CC InternetSingelloop Utrecht

Allereerst de complimenten voor de support tijdens de Singelloop van afgelopen zondag. Het was weer perfect georganiseerd door Railsport. Zondag zijn voor het spoorwegmuseum door Railsport een aantal foto's van de lopers gemaakt. Kan ik die op de site vinden of zijn ze ergens anders beschikbaar?

Groeten, René JanseSingelloop Utrecht

Hoi Paul, Bedankt voor het organiseren van de 10km loop met het railsport team. Het was goed verzorgd, ik heb er van genoten en veel anderen om mij heen ook.

Groeten, Roland Nijssen, ProRail VenD - VA&COSkiën en snowboarden in SnowWorld

Beste mensen van Railsport, Hierbij wil ik jullie allemaal laten weten heel erg genoten te hebben afgelopen zondag in Langraaf. Natuurlijk ook namens onze kinderen bedankt voor uw enthousiasme, het was weer geweldig goed georganiseerd, vriendelijk mensen en de nieuwe opzet 4 uur skiën is natuurlijk ook super. Zijn er weer skidagen in september 2011? Alvast heel erg bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet, pieter Bouwmans, ProRail Verkeersleiding regio ZuidSkiën en snowboarden in SnowWorld

hoi beste Railsporters! Het was weer leuk in Landgraaf afgelopen zondag. We komen gelijk in de ski-sferen ;-). Snowboarden ga ik nu ook maar eens doen in de echte bergen.

Met vriendelijke groet en tot a.s. zondag (Singelloop)!, Leonard de Roos, IT Management NSRSkiën en snowboarden in SnowWorld

Hallo organisatie, Bedankt voor de heerlijke dag op de skipistes van Snow World. Het was voor ons de eerste keer dat we gingen skiën en zowel wij als onze kinderen hebben genoten. Het was een geweldige ervaring.

Groeten Peter en ingrid Ebbelink, ICT Services ProjectenSkiën en snowboarden in SnowWorld

Hallo Railsport, Wij hebben genoten van de de skidag afgelopen zaterdag. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd? Alles? Nee, helaas toch een minpuntje maar daar kunnen jullie niks aan doen maar wel belangrijk om te weten. De kwaliteit van baan 3 was zeer matig op die zaterdag. Er lag heel weinig sneeuw op en er lagen grote stukken ijs. Misschien dat meer mensen geklaagd hebben want ik hoorde van mijn broer die zondagochtend om 09.00 uur op de baan stond ( wij hebben een abonnement bij Club Snowworld) dat het gelukkig beter was. Maar die zaterdag zag ik toch best wat mensen onderuit gaan en met betere kwaliteit baan was dat niet gebeurd. Onbegrijpelijk van Snowworld als je weet dat er zo'n evenement aankomt om dan de banen niet tot in de puntjes verzorgd te hebben.

Groet, Hans Doijer


Geachte heer Doijer, beste Hans, Wij hadden hier zaterdag ook zelf al kennis van mogen nemen en in de nacht van zaterdag op zondag hebben zij de baan gefatsoeneerd. Helaas hadden de mensen daar op zaterdag geen profijt meer van. Bedankt voor uw bericht.Kasteeldag

Hulde, hulde, hulde,.....We hebben een fantastische dag gehad met de familie. Veel gezien en geleerd. Doorneburg was een geweldige lokatie voor een dergelijk evenement. Enige minpunt was het feit dat ik letterlijk op de vingers ben getikt door mijn zoontje van 6. Met een oefenzwaard wel te verstaan... :-)

Mark, Marieke en Roemer, ProRail IBPBallonvaart

Het was inderdaad een fantastische ervaring. Het was voor mij de eerste keer maar smaakt naar meer.

Vriendelijke groet, Jos Baak, NedTrainKasteeldag

Nog even getwijfeld of we wel zouden gaan naar de kastelendag afgelopen Zondag dit i.v.m. de hitte. Ik ben blij dat we toch gegaan zijn het was super leuk en we hebben enorm bewondering voor de mensen die er verkleed rond liepen we hebben genoten.

Groeten, Karin, Eric en Jochem van Velzen, NS Reizigers, service en VeiligheidKasteeldag

Goedemorgen, Mede namens mijn zoon wil ik uw organisatie complimenteren met de Kasteeldag van gisteren. Wij hebben een fantastische dag gehad en het was tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals CHAPEAU !!!

Met vriendelijke groet, BJM Evenhuis & Sipke EvenhuisKasteeldag

Beste mensen, We hebben met z'n 4-en erg genoten van de Kasteeldag vandaag! Het begon al een paar weken eerder met een alleraardigst telefoontje van een medewerkster van Railsport. Wij hadden onze zoon (4 jaar) namelijk ook opgegeven voor workshops, maar hij was nog te jong. De medewerkster plande ons zodanig in, dat 1 van ons telkens bij onze zoon kon zijn. Super meegedacht! Daar kwam nog bij dat het een goed geoliede dag was met kindvriendelijke medewerkers en mooi weer, dus onze middeleeuwse kasteelervaring kon niet meer stuk!

Hartelijk dank! Onno de Kip en Annemarie Mühl en,...... Jonkvrouw Olivia (6) en Koning Felix de 1e (4)Kasteeldag

Thnx guys: wat was dat leuk, die Kasteelfeesten. Top!!!!!! De Kasteeldag 2010 hebben wij absoluut als bijzonder ervaren. Fantastische aankleding, sfeer en programmering dat past in een heuse Railsportdag. Voor bezoekers 2011: een aanrader voor het gezin, voor oud en jong. Want net als een kasteelsprookje worden ouderen op zo'n locatie en actieve programmering daar heel snel weer jong. Voor je het weet ben je zelf aan het zwaardvechten :)

Met vriendelijke groet,

Aarnout Mijling, Communicatiemanager 9292Ballonvaart

Ha, was inderdaad een prachtige vaart met op een bepaald moment op 1 km hoogte zicht op Almere, Harderwijk, het IJsselmeer, Den Bosch, Schiphol en Amsterdam. Dan lijkt Nederland ineens heel klein! En een bijzondere landing vlak over het water scherend op een smalle landtong. En wat betreft dat hekje: met skiën zie je meestal nog waar je heen gaat, maar als je door een ballon wordt voortgesleept heb je weinig keus als de piloot roept dat je onder geen beding mag loslaten, hahaha. Het was een schitterende tocht.

Iedereen hartelijk dank! Chiel, chiel.jonker@gmail.comFeesten bij de Beesten

Ik wil u complimenteren voor de goede organisatie van het uitje naar de dierentuin in Emmen. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad! Het was voor ons onze eerste ervaring om deel te nemen aan een evenement via Railsport, maar het smaakt in ieder geval naar  meer.

Bedankt! Familie Mulder te Maarsen, NS ConcerninkoopFeesten bij de Beesten

Ik wil u complimenteren voor de goede organisatie van het uitje naar de dierentuin in Emmen. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad! Het was voor ons onze eerste ervaring om deel te nemen aan een evenement via Railsport, maar het smaakt in ieder geval naar  meer.

Bedankt! Familie Mulder te Maarsen, NS ConcerninkoopFeesten bij de Beesten

Hallo, We hebben vandaag op de website de foto’s bekeken van het dierentuin-event. Tot onze grote verrassing is onze zoon Paul (5 jaar) een prijswinnaar met de leukste foto. Ten blijke van dat hij het echt is, hierbij een andere foto van hem waarbij hij ons showt dat zijn eerste tand eruit is. Het gaat om Paul Slotboom. Hartstikke leuk dat hij een prijs gewonnen heeft. We zijn natuurlijk als ouders heel trots. En hij vindt het ook “cool” om in zijn termen te spreken. En de complimenten aan jullie voor de uitstekende organisatie van die dag. Het was zeer geslaagd. Een leuke dag uit met z’n allen.

Hartelijke groet, Marion Huisman, NS PoortSlapen bij de Haaien

Hoi!   ECHT SUPPER GAAF DAT IK MEE MAG !! DANK U WEL !! IK HEB DE BRIEF THUIS GEKREGEN.

Roosmarijn R.Mountainbike clinic

Het werd een mooie fietsdag. Na een standje van de instructeur te hebben gehad...(had korte broek aan, was te koud zei ie....) begonnen aan de clinic. Daar waar de mannen van 'hard zat' niet alle klimmetjes konden bedwingen, ging bij onze groep uiteindelijk iedereen naar boven ;-)  En het was vooral erg gezellig, jammer dat ons de tijd ontbrak om na de koffie iets anders te nuttigen....

Railsport bedankt!!!  Leo Muis, ProRail, calemuis@casema.nlMountainbike clinic

Ontzettend genoten, goede instructeurs, veel opgestoken van die gasten. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.  Ben je er niet bij geweest? kom dan zeker de volgende keer en doe mee aan deze fantastische sport.

Railsport bedankt, groet J@N, Jan Dekker, NSR S&V, dekker56@live.nlAfscheid

Beste Railsport-medewerker, Een hele tijd heb ik driftig gefitnesst bij Railsport, altijd met veel plezier. Maar nu moet ik al heel gauw afscheid nemen. Reden: ik ga per 1 mei NS verlaten, dus ik moet dan ook Railsport verlaten. Dankzij Railsport is mijn gewicht heel wat lager geworden, heb ik spieren met ballen gekregen en ben ik sport TOCH leuk gaan vinden. Zo leuk dat ik zal blijven sporten, alleen zal dat nu ergens anders moeten gaan gebeuren. Alle Railsportdames en –heren die mij zo fijn hebben begeleid wil ik hartelijk bedanken!

Met hartelijke groet, Jaap de Bie, NS HoldingUSIC Bowling in Antwerpen

Nog 3 nachtjes slapen, teamgenoten veel succes en hopelijk hoge scores.

Constant Barendsen, Nedtrain, c.barendsen@nedtrain.nlDutch Water Dreams

Prachtig weer, alles goed georganiseerd! Wij zijn met ons gezin lekker wezen Body-Boarden en hebben allerlei trucs op het board geleerd. Een leuke groep mensen en iedereen is ruimschoots aan de beurt gekomen. Goede uitleg en begeleiding. Het was een fantastische dag! Op naar volgend jaar.....

Janet van Elten, NS ReizigersDutch Water Dreams

Echt geweldig dat raften! Ondanks dat het minder goed ging dan vorige keer toch echt genoten. Helaas ook een domper, onze digitale camera is weg. Mocht iemand deze gevonden hebben, dan graag een bericht naar het onderstaande e-mailadres. Het gaat om een sony cybershot dsc-w210 digitale camera in een tasje.

Jan van Heusden, ProRail, janvh1961@hotmail.comDutch Water Dreams

Bedankt voor de leuke dag. toen ik aankwam en de baan zag dacht ik dat het wel mee zou vallen. Maar als je in een raft zit is het net een achtbaan. Het was zeker de moeite waard! volgend jaar weer? dan kan ik ook de andere onderdelen testen ;-)  En wat een geluk: ik sta nog op de foto ook: www.vdbergfotografie.com/Raften/

Fotograaf en Railsport, Bedankt!

Harm-Jan Deurloo, projectleider Tribase, hdeurloo@tribase.nlDutch Water Dreams

In 1 woord...superrrrr!!! Het raften was echt leuk, het kennismaken met de baan d.m.v. te water gaan en je mee laten drijven op de golven vond ik iets minder (gebrek aan ervaring denk ik). Mijn vriend, zijn zoon en mijn 2 kinderen (16 en 14 jaar) vonden het ook te gek. Mijn jongste zoon van 8 jaar mocht bodyboarden, ook dit is zeker voor herhaling vatbaar. Medewerkers van Railsport en Dutch Water Dreams, super bedankt voor deze leuke ervaring!

Adriana Smallegange, smw T&SDutch Water Dreams

Dit was heel erg goed georganiseerd. Ik heb meegedaan aan 't raften. Helaas een minder moment toen ik uit de boot viel, maar een compliment hoe goed er daarna voor mij gezorgd werd. Zo wel door DWD als door railsport, mijn complimenten!

Joelle 't Lam, NSDutch Water Dreams

Afgelopen zaterdag wezen hydrospeeden in Zoetermeer. Dit was heftig, maar geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar. Met recht voor adrenalinejunks. Het ging me beter af dan verwacht. Wat een golven. Ook een compliment voor het personeel van Dutch Water Dreams. Hebben alles perfekt in de gaten. Ook als het even tegenzit zwemmen ze al achter je om te vragen of het goed gaat. Kan niet anders zeggen dat het allemaal goed geregeld is. Er was ook een raft dat niet helemaal goed ging. Voor je het wist stonden er veel personeel bij om te helpen.

Vincent Heppenhuis, ProRailDutch Water Dreams

Hallo Railsport, Mijn vriend heeft gisteren leuke foto’s gemaakt. Ik stuur de website door voor jullie en/of de andere deelnemers. www.vdbergfotografie.com/Raften/

Met vriendelijke groet, Ewa Hurlo, ProRail Projectcontroller.Dutch Water Dreams

Geachte lezer(es), Afgelopen zondag een heerlijke middag gehad bij Dutch Water Dreams. Strak georganiseerd en een heerlijk weertje.

Groeten Annet van den AkkerGastenboek 2010


Op deze pagina treft u een totaaloverzicht aan van de reacties van  onze deelnemers.


Wanneer u zelf een reactie wilt plaatsen omtrent een evenement waaraan u heeft deelgenomen dan waarderen wij dit zeer.

Reactie form

UW REACTIE

IM-2010

2010

IM-2009

2009

IM-2008

2008

IM-2011

2011

IM-2012

2012