Railsport NL

Home

EV algemene info

Events

Impressies

Fitness

ACTIES

Acties

Webwinkel

CONTACT

Contact

Fortis Singelloop

Best railsportteam, Ik wil jullie nog bedanken voor de Iris cheques en de bioscoopbon die ik van jullie enige tijd geleden toegestuurd heb gekregen. Dit had ik te danken aan het feit dat we met ons damesteam 1e waren geworden. Ik vond het een erg leuke ervaring en wellicht voor herhaling vatbaar! De foto van de site met ons op het erepodium heeft een tijd bij mij op de afdeling mogen pronken. Toch leuk als je al een tijd aan hardlopen doet, een keer op het erepodium mag staan en dan nog wel op de 1e plaats ook! En dan nog beloond worden met bloemen en cadeaucheques!!  Heel erg bedankt. Ik wens jullie prettige feestdagen en een sportief 2010!

Met vriendelijke groet, Karin Siegelschmidt, NS TravelGrachtentocht

Het was erg geslaagd; zeker in combinatie met de museumnacht (wel erg druk bij de musea, maar erg leuke sfeer; tot 00.30 uur gemuseaat). Bedankt voor het naslagwerkje van Amsterdam; veel van opgestoken.

Jack van der Laan, NedTrainKart Endurance A15-Karting

Hierbij willen we jullie bedanken voor de geweldige dag van vandaag. Wat we vandaag hebben gezien, is hoe goed het kart evenement was georganiseerd. Het is jullie weer een keer gelukt! Wij hebben echt genoten van deze dag en we vinden het jammer dat het maar 1 keer per jaar wordt georganiseerd. Hou ons op de hoogte wanneer we weer kunnen inschrijven voor volgende jaar.

Groetjes Upy Verplaats, The Bullet Racing Team, NedTrainGrachtentocht

Goedemorgen Orelie, Wat een enige tocht was het door de grachten van amsterdam. We hebben genoten van de vele lichtjes en de sfeer in de grachten. Het was fijn dat het droog was want het enige minpuntje was dat we heel lang in de rij hebben gestaan voordat we konden instappen. Verder nogmaals bedankt dat we op het laatste moment we toch nog mee konden. Voor jou en je collega's een compliment.

Met vriendelijke groet, Tini Blankendaal, NS ReizigersGrachtentocht

Heel erg leuk georganiseerd! Mijn vrouw en ik hebben genoten!

Groeten, Albert Botter, NS CommercieGrachtentocht

Beste Railsporters, Ik kom even melden dat mijn vrouw en ik hebben genoten van de tocht door de Amsterdamse grachten. Goed georganiseerd - voor zover ik het heb kunnen zien - , prima weer (anders was het wachten buiten een stuk minder plezierig geweest), een mooie route met een goede stuurman en een prima en gezellig vertellende gids. Ook het boekje met de routebeschrijving ziet er uitstekend uit. In de trein naar Utrecht helemaal gelezen.

Bedankt, Fokke Mulder, SpoorwegpensioenfondsGrachtentocht

Goedemorgen! Wij hebben gisteravond deelgenomen aan de Grachtentocht door de Amsterdamse grachten; en we hadden een geweldige avond. Sfeervol, goede uitleg, alle top verzorgd!! Dank jullie wel!

Leni Meijer en Frans Bogman, NS Poort Regiodirectie ZuidDuikclinic

Wat een leuke middag was het weer in de Tongelreep. Het duiken was weer een ervaring, en we gaan weer iets zekerder op vakantie! Fantastisch georganiseerd!

Groeten Martine Teijgeler, ProRail, martine.teijgeler@prorail.nlZwemfestijn

Beste mevrouw, meneer, Vandaag hebben we weer erg genoten van het zwemfestijn in de tongelreep. Het was zoals altijd weer erg goed (en gezellig) georganiseerd, hartelijk dank daarvoor!

Met vriendelijke groet Ingrid StrootmanATB-/Mountainbikedag

Bedankt voor de ATB-Mountainbike dag in Ermelo. Ik heb vandaag voor eerst kennis gemaakt met het rijden op een mountainbike door de bossen. Onder deskundige begeleiding van Steve en Fons heb ik vandaag heel veel geleerd. Ondanks mijn valpartij tijdens een afdaling en een gebroken ketting heb ik toch nog genoten van een mooie dag. Ik ben van plan nu vaker een ATB tocht te gaan rijden.

Groet, Wil van den Hout, NS ReizigersSnowWorld Landgraaf

Beste dames en heren, Via deze weg wil ik jullie voor twee dingen heel erg bedanken; voor de organisatie van het skiën in Landgraaf en voor de organisatie van de Railsportdag. Ik heb ontzettend genoten van beide evenementen. Hartelijk dank daarvoor.

Met vriendelijke groet, Arnica Herder, Adviseur NS Poort.Ambassadeur Maarten Dortmond

Een enkele keer is sport individueel. Veel vaker is het een teamsport. En binnen die teamsport samen technieken en strategieën bedenken die het team ontwikkelen en stimuleren. Daarmee het bevorderen van samenwerking wat kan leiden tot succes. Dat is ook mijn missie als ambassadeur namens Railsport. Door te promoten dat sport een middel is om ook binnen onze NS de samenwerking en teamgeest te bevorderen. Die sportiviteit promoot ik dus. Uiteindelijk winnen we dan allemaal.

Maarten Dortmond, NS Opleidingen, ambassadeur Railsport.Singelloop

Beste Railsporters, Nogmaals bedankt voor de organisatie voor NS-ers voor deelname aan de Singelloop. Extra leuk dat jullie mij hadden ingedeeld bij de wedstrijdlopers. Niet dat mijn prestaties daarna waren, maar ik kon wel vreselijk snel van start gaan. .... en wat ook wel lollig is, bij de wedstrijdlopers kun je zien op welke plaats je bent geëindigd.

Met vriendelijke groet, Albert van Raalte,  Project Adviseur NPC.RailSportdag

Hallo beste RailSporters, Mag ik jullie bedanken voor opnieuw een erg leuke en inventieve RailSportdag. Super gedaan, absoluut ongemerkt Professioneel! Als Salsa liefhebber moet ik ook de complimenten maken naar dat evenementonderdeel, want in zo'n korte tijd een kloppende clinic te geven aan een gemêleerd gezelschap, en dat nog goed doen ook, is een absolute knaller. Ik beschouw alles van jullie clinics als professioneel opgezet en erg plezierig maar dit kan ik als Salsa kenner met hevige aversie tegen "dansschoolmaniertjes" alleen maar aanmoedigen. Misschien indirect toch ook een aanbeveling voor die dansschool. Het leukste vond ik toch wel dat de waarzegster ons kwam melden "dat wij waarschijnlijk niet meer aan de beurt zouden komen, waarop mijn collega reageerde: "Unh, als waarzegster wist u dat toch? Waarom dan waarschijnlijk?" Enfin, ik kijk echt uit naar 2011!

Met vriendelijke groet, Ferenc de Tyssonsk, Applicatieontwikkeling 9292RailSportdag

Beste Collega's, Het was weer een perfecte sportdag. Leuke ontmoetingen met collega's van andere onderdelen. De geweldige organisatie van de dames en heren van Railsport, en niet te vergeten al de vrijwilligers maakt dat ik al weer uit kijk naar de volgende sportdagin 2011. PS dan pakken we beker weer terug van ProRail.

Sportieve groeten Nico Kropman, NS Reizigers.RailSportdag

Weer een heerlijke zonnige Railsportdag gehad. Voor mij was het de derde keer en deed voor het eerst mee aan de Meerkamp en dat is zeker niet tegen gevallen. We hebben wat afgelachen op de diverse onderdelen. Jammer toch dat het niet elk jaar georganiseerd kan worden. Tot 2011 dus maar.

Groetjes Jolanda Kaat, ProRail, jolanda.kaat@prorail.nl.RailSportdag

Hallo Railsportteam, Ik heb samen met Ronald een goede samenwerking gehad en alhoewel het tot een uur elf rustig was begon het daarna bij ons te “lopen” , constant wachtende ( ook mensen zonder rijbewijs haha). Wij kwamen er om een uur of drie achter dat wij nog niets gegeten hadden, hebben wij s’avonds weer goed gemaakt bij het heerlijke buffet en feestavond. Ja wij vonden dat we de spullen niet zo achter konden laten en zijn een beetje begonnen met opruimen en toen maar gelijk alles gedaan. Goed om te horen dat dit gewaardeerd is. Ik wil ook jullie weer bedanken voor de goede organisatie en verzorg van de vrijwilligers, ik heb links en rechts weer met diverse bekenden en onbekenden gesproken en ook zij waren positief. P.S. mocht ik nog een keer een reden zoeken om Carla op de kast te krijgen tot aan ruzie toe dan kom ik wel om zo’n raceset vragen, pf wat verslavend zeg!!

Met vriendelijke groeten Martin Siersma, NS Groep.RailSportdag

Hoi, Er was zoveel te beleven op deze dag dat het heel moeilijk was om keuzes te moeten maken welke foto’s ik naar jullie toe moet sturen. Er zijn 44 foto’s onderweg om een indruk te krijgen wat voor leuke dag dit is geweest. De andere foto’s (echt veel) wordt zsm op mijn website geplaatst www.mudismangil.nl/web

Groeten Mud Ismangil, NedTrainRailSportdag

Beste Railsporters, Wim Hendriks, teamcaptain ProRail Groen, heeft foto’s gemaakt tijdens de sportdag. Via picasa zijn we voor alle ProRail-collega’s te zien. Misschien ook leuk voor andere spoorcollega’s. Via deze link zijn ze te zien: http://picasaweb.google.com/ProRail01/Railsportdag#

Groet, Marlo de Kat, Communicatie Hanzelijn, ProRailRailSportdag

Hallo allemaal, Het was volgens mij een zeer geslaagde sportdag. Ik heb vooral veel positieve geluiden gehoord. Bedankt namens NSR en geef het svp door aan het team. Deze week wil ik nog even evalueren met de captains van NSR. Ik zal daarna nog terugkoppelen of we nog tips hebben voor een volgende keer.

Groeten Hans Kamperman, NSRRailSportdag

Geachte, Hierbij wil ik mijn complimenten uitspreken over de perfect georganiseerde sportdag van vrijdag jl. Ik heb deze dag bijzonder genoten van de clinics, het heerlijke buffet en de leuke feestavond.

Met vriendelijke groet, L.B. Boere, NS Reizigers, RSE Security ManagerRailSportdag

Beste Railsporters, Ik ben net terug van de Railsportdag 2009 en heb weer prima genoten! Enige minpunt blijft de reisafstand en de afstand van een station. Ik ben 3 uur onderweg geweest met het OV.

Groeten, Arthur v H.RailSportdag

Wat was dit toch weer superrrr georganiseerd! Tot in de puntjes verzorgd en alles en iedereen in het Canadese thema! Top! En als dan ook nog eens ProRail wint.... Een fantastisch feest met topprestaties!

Déana Peters, ProRailBallonvaart

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de super leuke ballonvaart, ik heb erg genoten!!

Met vriendelijke groet, Emily Visser, 9292 Human Resources ManagerBallonvaart

Ha Géraldine, Ik vond het gisteren fantastisch. En Louise ook. Mijn complimenten voor jullie enthousiaste team. Ik heb een heel goed gevoel bij Railsport.

Met vriendelijke groet, Ad Bontje, directeur Tribase Datasystems & Network ServicesWebsite

Gezellig hoor al die kleurtjes op jullie nieuwe website, daar wordt je direct vrolijk van!!

Groeten Carola van ZantenWebsite

Ik vind de nieuwe website een hele verbetering ten opzichte van de oude website. Alleen waar zijn de foto's van de gerealiseerde evenementen of zijn jullie daar nog mee bezig?

Tot gauw, Jan VerhoefWebsite

Jemig, ik zat vannacht te kijken naar de evenementen en steeds als ik op de pagina klikte was hij weer veranderd. Jullie waren zeker nog bezig om de website in zijn nieuwe jasje te kijgen want nu doet hij het helemaal perfect. Echt een mooie website geworden. Net als jullie evenementen overigens.

Vriendelijke groet, Angeline GrobbeWebsite

Beste mensen van Railsport, dit hebben jullie mooi voor elkaar. De website is echt enorm verbeterd. Veel leuker om te lezen en veel gemakkelijker om te navigeren. Helemaal top hóór.

Adios, Paul van OostrumDarten

Wanneer is er weer een darttoernooi?

Geen afzenderWaterskiën en wakeboarden

Beste railsport, Bij deze willen wij jullie weer bedanken voor de geweldige ochtend die wij weer hebben beleefd in Best. Mijn zoon heeft zich weer helemaal uitgeleefd bij het wake boarden. Ook de heren begeleiding bij de uitleg van Aquabest. Niets is teveel. Het was niet te warm. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Groetjes, Marijke en JimFeesten bij de beesten

Beste mensen, dank voor het fantastische dagje uit bij de beesten van Dierenpark Emmen. We hebben allemaal genoten. Helemaal geen last gehad van de regen. Binnen viel ook genoeg te beleven.

Vriendelijke groet, Albertine SchoesterDierentuindag

Hartelijk dank! Ondanks dat de dag met veel regen begon hebben wij met ons gezin enorm genoten in de dierentuin van emmen onze dank is dan ook heel erg groot super mooi.

Groeten, Immy.Dutch Waterdreams

Alle medewerkers van Railsport, hartelijk dank voor de fantastische dag die jullie hebben georganiseerd bij Dutch Water Dreams! we hebben genoten van de activiteiten en dat het weer zo mee zat maakte het tot een vakantie-gevoel. dank voor jullie goede organisatie en aankleding!

Vrgr, Leonard de RoosDutch Waterdreams

Ik wilde jullie bedanken namens de hele familie . Wij hebben allemaal genoten van dit evenement , het was helemaal top . Het was erg goed verzorgt en het was een geweldig kik!

Gerry BieringsRaften bij Dutch Water Dreams

Beste mensen, ik wil jullie hartelijk danken voor de fantastische dag die jullie gisteren georganiseerd hebben bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer. Het raften was spectaculair. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Helaas moest ik al vroeg weg. Het lag niet aan het weer, want dat werkte ook goed mee. Het aan de kant meekijken (wat altijd gratis kan) is ook al heel opwindend, je verveelt je geen minuut.

Albertine Schoester, 20 april 2009.Utrecht Marathon

Grandioos evenement. Een echte stadmarathon dwars door Utrecht en later door Leidse Rijn. Door het mooie zonnige weer was de opkomst van enthousiast applaudiserend publiek optimaal. Zelf liep ik m'n 1ste hele marathon in 3:24:03 Tot 36km liep ik er fris en toppie bij. Na 38km was een lijdensweg maar desalnietemin GERED en iets wat ik nooit had willen missen. Verslag op http://bloggen.be/running69/

Groeten Patrice Pauw uit MontfoortGrottendag

Goedemorgen medewerkers Railsport! Afgelopen zondag hebben we weer een heerlijk dagje uit gehad met het gezin. We hadden ons opgesplitst in 2 groepjes, 3 stoere gingen grotbiken en mijn dochter en ik gingen de avontuurlijke tocht doen i.v.m. de leeftijd van de jongste spruit. Iedereen heeft het heel goed naar zijn/haar zin gehad en de tocht was voor mijn jongste dochter een onverwacht leuk avontuur. Onze pubers die we soms met moeite mee krijgen naar uitjes, hebben het foldertje van Railsport aandachtig bekeken en willen zich spontaan aanmelden voor andere activiteiten! En volgend jaar willen ze nog een keer terug naar de grotten! In het verleden hebben mijn man en ik de zwerftocht over het wad gelopen met Railsport, dat was een groot succes! Komt die tocht in de toekomst nog op de agenda? Leuk om dat met de kinderen nog een keer te ervaren. Railsport medewerkers héél erg bedankt voor de goede zorgen bij de grottentocht, het was weer geweldig!

Afzender onbekendGrottendag

Ik wilde jullie hartelijk bedanken voor de enorm leuke dag van afgelopen zondag!!! Zowel wij als de kinderen vonden het helemaal geweldig!!!!! Dank jullie wel!

Met vriendelijke groet, Silvana Francken - BelfiSchaatsfestijn Thialf

Hallo! Hierbij wil ik jullie als Railsportteam heel hartelijk bedanken voor de geweldige organisatie van afgelopen  zaterdag in Thialf. Ik heb er met m'n kinderen echt van genoten en kom zeker volgend jaar weer.

Hartelijke groeten, Petra Cesar, NS OpleidingenSchaatsfestijn Thialf

Het was erg leuk, bedankt voor weer een geweldige organisatie!

Hartelijke groeten, Sigrid Jansen, NS ReizigersSchaatsfestijn

Beste Railsporters, Gisteren was ik voor de eerste keer te gast op jullie schaatsfestijn. Niet meer op schaatsen, want het "breekrisico" is me te groot geworden en dan zouden mijn wekzaamheden voor Railsport ook nog in gevaar komen !! Overigens was ik best een goede schaatser, geboren en getogen in de Kop van Overijssel in een tijd dat we bijna iedere winter enige weken ijspret hadden. Mijn hardloopmaat John en ik hebben in dubbel opzicht genoten: - Organisatorisch liep het - voor zover ik het heb gezien - als een trein : de aanvoer van de mensen, de ontvangst met fluitjes, de binnenkomst in de hal en de verwijzing naar de plaats waar iedereen zijn moest. Jammer dat de kaarten voor de rondleidingen zo vlug uitverkocht waren, maar later kon ik wegens een afmelding toch nog deelnemen aan de rondleiding. - Het schaatsen op zich was prachtig: oud en jong, goede rijders en krabbelaars kwamen allemaal aan hun trekken.Het stempelen voor de 11 steden was net echt. Vooral bij de kinderen was dit een serieuze aangelegenheid. Geweldig om te zien dat in deze tijd met te dikke "computerkinderen" ook nog zoveel gewone, gezellige, sportieve kinderen bestaan. Ik deed dus mee aan de rondleiding: eveneens genoten van een mevrouw die een uitstekend verhaal hield en ons de interessante dingen van Thialf liet zien. (plaatsen waar je normaal niets van ziet) Bedankt voor alles, volgend jaar hoop ik met mijn kleindochter uit Amsterdam aanwezig te zijn.

Met groeten van Fokke MulderSchaatsfestijn

Geachte mevrouw, meneer, Samen met een familielid, werkzaam bij NS, kon ik gisteren deelnemen aan het schaatsfestijn in Thialf. Hierbij wil ik u laten weten dat ik enorm heb genoten. Een fantastische gelegenheid om hier te schaatsen en ook nog om de clinic van Jochem te volgen, die mij echt in deze korte tijd een stapje verder heeft geholpen. Hartelijk dank hiervoor. Ik hoop dat u dit volgend jaar opnieuw zult organiseren. Ook de complimenten voor allen die hier aan meegewerkt hebben. Prima!

Met vriendelijke groet, MarianSki-arrangement Italië

Hoi, Ik ben met mijn broer , die bij PRORAIL werkt, mee geweest op ski weekend naar Italie. Super tijd gehad! Lekker weer, goede sneeuw, een leuke groep mensen, keurig hotel en voor de organisatie is er maar 1 woord..TOP... Volgens mij ben ik verslaafd dus wat mij betreft volgend jaar weer!

Groetjes NandaGastenboek 2009


Op deze pagina treft u een totaaloverzicht aan van de reacties van  onze deelnemers.


Wanneer u zelf een reactie wilt plaatsen omtrent een evenement waaraan u heeft deelgenomen dan waarderen wij dit zeer.

Reactie form

UW REACTIE

IM-2010

2010

IM-2009

2009

IM-2008

2008

IM-2011

2011

IM-2012

2012