Voetbal City Trip


Stadion Hamburg SV


Vrijdag 4 april / zondag 6 april 2014HSV - Bayer 04 Leverkusen: een topwedstrijd in de Duitse Bundesliga!  


Na het succes van de Railsport Voetbal City Trip in 2012 naar de Engelse Premier League en in 2013 naar de Primera Division, gaan we in 2014 naar een thuiswedstrijd van HSV (Hamburg) in de Duitse Bundesliga.  HSV - Bayer 04 Leverkusen

Met trots bieden wij je dan ook de derde Railsport Voetbal City Trip aan van 4 t/m 6 april 2014. Lijkt het je leuk om een voetbalwedstrijd in Hamburg bij te wonen? Met de aanwezigheid van coach Bert van Marwijk en speler Rafael van der Vaart krijgt een bezoek aan HSV een Nederlands tintje. Samen met andere bekende spelers zoals Maximilian Beister zullen ze alles op alles zetten om overwinningen te behalen in de sfeervolle Imtech Arena.


De Voetbal City Trip is een ideale combinatie: een bezoek aan een mooie voetbalwedstrijd gecombineerd met een bezoek aan de mooie en bruisende stad Hamburg. Deze trip is geschikt voor iedereen: met het gezin, vader en zoon, met collega's of vriend(in), kortom: voor iedereen een ware belevenis. Gaan jullie met ons mee? Deze trip boek je al vanaf € 275,- per persoon.


Deze Voetbal City Trip wordt beslist één van de hoogtepunten op de Railsportkalender. Hier wil je toch bij zijn?Inschrijven nu mogelijk!

Inschrijven voor de Voetbal City Trip is reeds mogelijk! Vraag de digitale informatiebrochure aan met daarin opgenomen een boekingsformulier. Wanneer je deel wilt nemen, dan dien je dit boekingsformulier zo spoedig mogelijk volledig ingevuld aan ons te retourneren.


Binnen de Railsport Voetbal City Trip is het volgende inbegrepen:  
- Vervoer per luxe touringcar van Utrecht naar Hamburg

- Twee overnachtingen in een 4-sterrenhotel incl. ontbijt in het centrum van Hamburg

- Entreeticket (middelste ring, korte zijde) voor de wedstrijd HSV - Bayer 04 Leverkusen

- Reisinformatie Hamburg

- Reisbegeleiding RailsportAttentie 01

Via de website kun je uitsluitend 'een digitale informatiebrochure' aanvragen. Let op: dit is 'geen' inschrijving. Inschrijving kan alleen schriftelijk plaatsvinden middels het boekingsformulier. Dit formulier tref je aan bij de informatiebrochure. Na invulling kan je het ingevulde inschrijvingsformulier per post dan wel per e-mail aan ons doen toekomen. Na ontvangst zullen wij je daar per omgaande een bericht van doen toekomen. Wanneer wij om welke reden dan ook het formulier niet (tijdig) ontvangen dragen wij daarvoor geen verantwoordelijkheid.Attentie 02

De boekingsformulieren worden op volgorde van binnenkomst behandeld en vol is vol.Attentie 03

Railsport probeert haar plus-evenementen altijd aan te bieden tegen de meest gunstige prijs. De genoemde prijzen kunnen wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Mocht de prijs afwijken van de genoemde prijs in de informatiebrochure, dan informeren wij je hierover alvorens over te gaan tot een definitieve boeking. Vroeg boeken is dus voordeliger!


Tschuss!

____________


Deelnamevoorwaarden en informatie


Deelname: voor medewerkers (en gezinsleden) van de aangesloten bedrijven


Legitimatie: alle deelnemers dienen een geldig legitimatiebewijs te tonen bij aanmelding


Per deelnemende medewerker kan er naast deelnemende gezinsleden maximaal 1 introducé worden opgegeven.


Kosten deelname: €  275,- p.p. voor medewerkers en gezinsleden. Zie Attentiepunt 3


Kosten introducé: € 295,- p.p.  (een introducé is iemand die niet voldoet aan punt 02 van de ALV)


Data periode: vrijdag 04-04-2014 t/m zondag 06-04-2014


Locatie: Hamburg, Duitsland


Eventmanager: Marieke Oosterlaan
Op dit event zijn de algemene voorwaarden van toepassing (Klik hier voor onze ALV).


Gesloten


Stadsgids


Metrokaart