AQUAFUN

About
Evenement niet in 2020

Aquafun is: Zwemmen, glijden, duiken en nog veel meer!

 

Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwaterrivier of trotseer de golven in het golfslagbad! Dit jaar gaat Railsport weer als vanouds zwemmen, glijden en duiken in... Sportiom, Den Bosch! 

De Aquafun zwemdag staat weer op de kalender en dat betekent weer een hoop lol in het water met spelletjes, het golfslagbad en de glijbanen. Maar pas wel op als het water tekeer gaat, want... je zwemt aan de voet van een vuurspuwende vulkaan!

Voor jong en oud!

 

Sportiom heeft voor ieder wat wils. Zo is er voor de allerkleinsten een peuterbad met leuke en veilige speeltoestellen. Daarnaast is er een golfslagbad, dat waarschuwt wanneer de vulkaan kan gaan uitbarsten! En ben je een echte waaghals, dan kan je van de glijbanen af of met een opblaasband een rondje om de vulkaan maken. 

Waterfun

Ook de vertrouwde spelletjes zijn er weer, waar je naar hartenlust aan kan deelnemen. Probeer als snelste naar de overkant te komen, of duik snel door de hoepels onder water en jij verdient een muntje. Heb je genoeg muntjes verdient? Dan kan je een leuke cadeautje uitzoeken bij de Railsport-badjuffen en meesters.

Persluchtduiken

Deze activiteit wordt gecombineerd met het event Railsport Aquafun. Voor beide evenementen dien je je apart aan te melden. 

 

Klik hier voor meer informatie over de clinic persluchtduiken en om je aan te melden.

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

CONTACT 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel