top of page

Ballonvaren

Wat is er mooier dan op een zomeravond in een mandje over het Nederlandse landschap te varen. Een onvergetelijk avontuur, niet wetend waar de ballon straks zal gaan landen.

Ballonvaren

Ballonvaren

Dit adembenemende avontuur, de combinatie van rust, ruimte, vrijheid en het oneindige uitzicht wordt alleen verwezenlijkt in een luchtballon. Een ervaring die je eigenlijk niet mag missen!

Het programma: Jouw ballonvaart start op het opstijgveld in het land. Hier ontmoet je de piloot, de crew en de andere passagiers en daar bouwen crew en piloot de ballon in een half uur op. Natuurlijk mag je een handje meehelpen! De ballonvaart duurt ongeveer een uur. Na de landing wordt de ballon ingepakt. Met de start, vaart en landing ben je circa 4 à 5 uur onderweg. De vaart wordt afgesloten met het drinken van een glaasje en ter herinnering ontvang je een certificaat. Hierna wordt de terugreis aanvaard.

Gesloten

Actie informatie

Actieperiode: tot en met september 2023

Railsportprijs€ 175,00 per persoon 

 

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: vanaf 12 jaar

Introducés: mogelijk 

Voorwaarden:

  • Op reeds gereserveerde vaarten wordt geen restitutie verleend.

  • Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

  • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de actie

Eventmanager: Denice Sprengers

Ballonvaart
Luchtfoto van de golfbaan

Aanvullende informatie

Kledingadvies: Het lijkt koud, maar doordat je onder de branders staat en je met de wind meevaart ervaar je het minder snel als koud. Tip: Trek kleding aan alsof je een boswandeling gaat maken.

 

Verzekering: Alle passagiers zijn via de ballonvaartmaatschappij verzekerd conform de wettelijk eisen bij de Nederlandse Luchtvaartpool.

 

Het boeken van de datumMet het oog op de stabiliteit van de lucht worden ballonvaarten geboekt rond zonsopkomst en voor zonsondergang, zeven dagen per week, het gehele jaar door. In overleg spreekt Kool Balloon met jou een geschikte datum af. Voor de veiligheid van de vaart, bent je afhankelijk van rustig weer. Is het op de geplande dag geen goed ballonweer, dan maakt Kool Balloon met jou een nieuwe afspraak.

Actie

Vul het actieformulier in, ontvang de Railsport actievoucher met hierop een unieke kortingscode en boek jouw datum bij Kool Balloon.​

Lucht foto van een gebied
Aanmeldformulier

Actieformulier

Deze actie is gesloten. 

Graag tot ziens bij één van onze andere Railsport activiteiten.

bottom of page