meer over

BE FIT

Bekijk ook de video van een van de Be Fit dagen voor een leuke impressie! 

Wat is Be Fit

 

Wanneer jij wel wat aan ondersteuning en stimulering kunt gebruiken om jezelf iets energieker te krijgen, dan is dit vitaliteitsprogramma Be Fit voor jou bestemd!​

Be Fit is een vitaliteitsprogramma dat in de basis gericht is op actief en verantwoord bewegen middels Crosswalking, een afgeleide van Crossfit waarbij de nadruk ligt op eigen kracht, lenigheid en uithouding door middel van actief wandelen. Daarnaast wordt er aandacht besteed (informatie en persoonlijk advies) aan jouw voeding en lifestyle.

Klik HIER voor meer informatie over het Vitaliteitsprogramma

Voor wie

Het programma is voor alle medewerkers die (weer) willen starten met een meer actieve/gezonde leefstijl en daar best wat ondersteuning bij kunnen gebruiken. Dus wil jij onder begeleiding iets meer en bewuster bewegen, zonder daarbij zware inspanningen te moeten leveren? Meld je dan aan en geef jouw vitaliteit een boost! 

Wanneer jij een actieve sportbeoefenaar bent, dan is dit programma minder geschikt. Wanneer je hieraan twijfelt, dan kan je met ons contact opnemen en zullen we dit samen bespreken en beoordelen. 

Doel

Het doel van Crosswalking is om, ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden. De oefeningen tijdens het wandelen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, licht en beheersbaar springen.

Vergelijk jouw vitaliteit met jouw collega's / onze deelnemers

Wil jij weten hoe jouw vitaliteit zich verhoudt tot onze (eerdere) deelnemers / jouw collega's?

 

Klik HIER voor de Be Fit Test​

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel