About
Aanmelden niet mogelijk

BEACHVOLLEYBAL

AFTER WORK

Het sportiefste event op het mooiste strand van Nederland!

 

Dit beachvolleybaltoernooi is zowel voor dames-, heren-, als gemengde teams. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en eventuele wisselspelers. Verzin een leuke naam voor jouw team, kies een teamcaptain en laat hem of haar jullie team aanmelden!

Algemene informatie

De opzet van het Railsport Beachvolleybal toernooi is gelijk aan onze andere succesvolle beach events. Ofwel... wij proberen voor alle succesvolle ingrediënten te zorgen:

- Zee

- Strand

- Zon

- Hoge temperatuur (30 graden)… ehhhh hopen we

- Leuke strandtent

- Tropische drankjes

- Enthousiaste deelnemers

- En... als afsluiter een overheerlijke barbecue.

 

 

After work

Het Railsport Beachvolleybal toernooi 'After Work' (op een doordeweekse dag) is afgelopen jaren een succesvol concept gebleken; niet meer in het weekend een hele dag deelnemen aan een toernooi, maar samen met collega's uit het werk een avond gevuld met sport en gezelligheid.  

 

 

Stel jouw eigen team samen

 

Vorm samen met jouw collega’s een team en ga de strijd aan met andere teams. Tijdens het toernooi op het veld en na afloop (met een zomers drankje) ontmoet je collega’s van andere bedrijfsonderdelen. Kortom: je bent niet alleen sportief bezig, maar je ontmoet deze avond ook (nieuwe) mensen van andere spoorwegbedrijven om onder leuke omstandigheden te netwerken.

 

 

Teamsamenstelling

 

Dit beachvolleybaltoernooi is zowel voor dames-, heren-, als gemengde teams. Een team bestaat uit 4 spelers, eventueel aangevuld met wisselspelers. Verzin een leuke naam voor je team! De teamcaptain (hoofdboeker) meldt het team aan bij Railsport. Hij of zij ontvangt voorafgaand aan het evenement alle informatie en zal deze aan de teamleden doorgeven.

 

Wedstrijd of recreatief

 

Bij aanmelding kan je kiezen om jouw team deel te laten nemen in de categorie wedstrijd of in de categorie recreatief. Bij beide categorieën is het wedstrijdelement aanwezig en strijden jullie voor de winst. Echter, gaat het er bij de categorie wedstrijd iets fanatieker aan toe. Wanneer je kiest voor een meer ontspannen deelname aan het toernooi, dan past de categorie recreatief prima bij jouw team.

 

 

Locatie Zandvoort

 

Dit evenement vindt plaats in Zandvoort aan Zee. Deze badplaats is de ideale plek om een eigen feestje te bouwen tijdens en na een prachtig beachvolleybal toernooi! 

Deze plaats ligt op loopafstand van het NS station. In de zomer rijden er zelfs treinen rechtstreeks van Amsterdam naar Zandvoort, wat het nog gemakkelijker maakt om hier naartoe te reizen. 

 

 

Beach bbq

 

Na een avond vol activiteit, is het tijd om te genieten. Daarom organiseren wij een overheerlijke barbecue, verzorgd door De Haven van Zandvoort. Wat wil je nog meer: lekker eten op een schitterende locatie tijdens een zomerse avond. De kosten voor de bbq bedragen €18,50 p.p.

 

Bij jouw aanmelding kan je aangeven of jullie deel willen nemen aan de barbecue.