CAVALLUNA - LEGEND OF THE DESERT

Gesloten

BOEK NU JOUW KAARTEN MET RUIM 40% RAILSPORTKORTING!

Paardenfans opgelet: De populairste paardenshow van Europa komt naar Rotterdam Ahoy! Op zaterdag 7 (om 15.00 uur en om 20.00 uur) en zondag 8 maart 2020 (om 14.00 uur) zijn erin totaal drie fantastische voorstelling te zien in de Ahoy Arena. 

'CAVALLUNA - Legend of the Desert' neemt je mee op een mysterieuze reis door de woestijn. Het geheimzinnige verhaal draait om de prinses van een stam uit de woestijn, die een onmogelijke opdracht krijgt. Ze moet het mysterie van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haart volk en de hele wereld te beschermen tegen een groot gevaar. Zal ze er op tijd in slagen de eeuwenoude missie te volbrengen en alles te redden waaraan zij zo gehecht is? 

Het nieuwe verhaal zal heel Europa betoveren met een waanzinnige combinatie van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Verheug je op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden. 

Bestellen

Bestel vandaag nog jouw kaarten door het actieformulier in te vullen en via de boekingslink jouw gewenste kaarten af te rekenen!

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel