Gesloten

RAILSPORT CHRISTMAS RUN

EEN DECEMBER VERASSING IN RAILSPORT-STYLE: DE RAILSPORT CHRISTMAS RUN!

De gezellige decemberdagen staan weer voor de deur en daar horen verrassingen zeker bij! Dit jaar ligt er speciaal voor jou een langverwacht en uniek Railsportevent onder de virtuele kerstboom: De Railsport Christmas Run!

 

Samen met jouw collega's kun je, volledig coronaproof, deelnemen aan een echte hardloopwedstrijd. In jouw eigen woonplaats en/of via jouw vertrouwde (hard)looproute. De Railsport Christmas Run is namelijk een virtuele wedstrijd in samenwerking met MyTrace. En vergis je niet; de uitdaging en competitie zijn er virtueel niet minder om!

Parcours Christmas Run

Samen met vele andere Railsport deelnemers loop jij tegelijkertijd virtueel de Utrechtse Singelloop in jouw eigen omgeving. Laat je meeslepen door het aanwezige publiek en leuke weetjes over de route. 

Bij deze run is er keuze uit twee afstanden (voor zowel de recreant als voor de gevorderde loper): 5 km of 10 km.

Tijdregistratie 

 

Wanneer jij het aanmeldformulier hebt ingevuld, sturen wij jou de deelnameinformatie. Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe jij kunt deelnemen aan dit virtuele evenement via de MyTrace app! Zorg dat je op tijd een account hebt aangemaakt. Mocht er onverhoopt iets niet goed ingesteld zijn, dan hoef je hier op de dag van de run geen zorgen over te maken. Je kunt rustig van start gaan. Wel zo fijn! 

Klik hier voor het stappenplan!

Sportprestatie bijhouden

 

Tijdens de Railsport Christmas Run wordt jouw sportprestatie bijgehouden via de MyTrace app. Na afloop van deze run zie hierin je gelopen tijd en uiteraard de ranglijst met alle andere deelnemers.

 

Maatregelen omtrent COVID-19

 

Tijdens dit evenement kan je volledig coronaproof deelnemen aan de Utrecht Singelloop! 

Voordat we beginnen....

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere mensen die je tegenkomt tijdens het hardlopen. Zoek een rustige looproute uit waar niet veel hardlopers en wandelaars zijn. De richtlijnen van het RIVM zijn hierin van kracht. 

  • Als je (milde) gezondheidsklachten hebt blijf dan binnen en sla dit evenement over totdat je minimaal 1 dag geheel klachtenvrij bent.

  • Het is bij dit evenement toegestaan om 1 introducé deel te laten nemen. Wanneer jij hier gebruik van maakt, wees dan ook bewust van de richtlijnen van het RIVM.

Podcast 'Start met bewegen'

Wil jij de komende weken verantwoord trainen of een start maken met hardlopen? Luister dan naar de Podcast 'start met bewegen'. In deze podcasts helpen wij jou op weg om joggen voor een langere tijd (ongeveer 30 minuten) vol te houden. Klik hier om naar de Podcasts te gaan.

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel