Openstelling events

De eerste Railsport 'live' events waren een succes! Uiteraard hebben wij bij elk evenement maatregelen getroffen waar iedere deelnemer zich aan dient te houden. Welke dat zijn, vind je in het coronareglement

Evenementen open!

Openstelling events

Met de huidige versoepelingen vanuit de Rijksoverheid worden de Railsport events weer (voorzichtig) opgestart. Bij onze events gelden echter een aantal richtlijnen waar elke deelnemer zich aan dient te houden. Op deze manier kunnen we de veiligheid van onze deelnemers en onze medewerkers zo goed mogelijk waarborgen.

Wij zien je graag bij één van onze events!

Coronareglement

Bij onze events gelden een aantal richtlijnen waar elke deelnemer zich aan dient te houden. Op deze manier kunnen we de veiligheid van onze deelnemers en onze medewerkers zo goed mogelijk waarborgen.

COVID-19

Evenementen kalender

Per evenement hebben wij beoordeeld of dit met de momenteel geldende maatregelen doorgang kan vinden. Aan de hand hiervan komt Railsport met een aangepaste kalender! Bekijk de kalender om te zien welke evenementen open staan voor deelname. 

Wat als een evenement niet doorgaat en ik al heb betaald?

Bij evenementen met een betaalverplichting krijg je automatisch de betaling binnen twee weken terug gestort. 

Berichtgeving

Hoe en wanneer hoor ik of een evenement doorgaat?

Wij gaan ervan uit dat de opengestelde evenementen doorgang kunnen vinden. Echter houden de berichtgeving afkomstig van het RIVM, overheid en veiligheidsregio's continue in de gaten en, zodra dit niet verantwoord wordt geacht, zullen wij de evenementen weer sluiten voor deelname. 

Wanneer er een verandering in de situatie komt, zullen wij onze deelnemers direct op de hoogte stellen per e-mail, dan wel via onze social media kanalen en deze website.