CROSSFIT MARBELLA

About
Niet in 2019

Ga jij in de Spaanse zon op het strand bij Marbella crossfitten?

AFAP, AMRAP, EMOM; wellicht heb jij weleens van deze termen gehoord. Zo niet, dan zullen deze termen tijdens het Marbella CrossFit arrangement ongetwijfeld de revue passeren.

De steeds populairder wordende sport CrossFit staat namelijk dit jaar op de Railsport-kalender en daagt jou uit om gedurende 5 dagen lang kennis te maken met het fysieke, uitdagende karakter van functioneel fitness. 

CrossFit kenmerkt zich door een combinatie van gewichtheffen, powerliften, gymnastiek, atletiek en strongman/strongwoman. De sterk groeiende tak van fitness is in de jaren '90 ontstaan in de Verenigde Staten met als doel niet te specialiseren in één specifiek fysiek sportonderdeel, maar juist te focussen op meerdere fysieke onderdelen; zo wilt Crossfit een eentonige fysieke ontwikkeling voorkomen.

 

CrossFit is voor iedereen

CrossFit is door haar laagdrempelige karakter voor iedereen toegankelijk, je bepaald namelijk zelf het gewicht en het aantal rondes op basis van jouw persoonlijke niveau!  

Durf jij jouw passie voor sport te delen én zie jij CrossFit Marbella als de uitgelezen kans om jouw 'Workout-of-the-Day-uitdaging' vijf dagen lang aan te gaan? Vraag dan nu de brochure aan én meld je aan! 

 


De perfecte locatie voor een sportieve, gezellige week!

 

Marbella is één van de grootste badplaatsen in de Costa del Sol. Met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 18,1 graden is Marbella, gelegen aan de Spaanse zuidkust, de ultieme plek voor jouw sportieve vakantie. Naast de 27 kilometer lange kustlijn, ruim 23 stranden en de bekende haven Puerto Banús kent Marbella ook een rijke historische geschiedenis. Kortom, je zult je geen moment vervelen!

 


Jouw ultieme verblijf; Quartiers Benahavis Marbella.

Je zult tijdens deze Crossfit Marbella verblijven in de 5-sterren accommodatie Quartiers Benahavis. Deze accommodatie biedt alle faciliteiten om naast het sportieve programma ook optimaal te kunnen relaxen; zwembaden, een poolbar, comfort, luxe, en noem zo maar op! 

Je kunt dit Railsport CrossFit arrangement boeken voor € 495,00 per persoon, exclusief vliegticket.

Hierbij is inbegrepen:
- Transfer van, en naar de luchthaven;
- Ontbijt, lunch en diner;
- CrossFit met de beste begeleiding; 
- Sportieve activiteiten als mountainbiken, suppen en kajakken. 

Vliegticket boek je zelf naar eigen voorkeur

 

Het CrossFit Marbella arrangement is exclusief vliegticket, dit in verband met de verhoogde vliegticketprijzen die luchtvaartbedrijven hanteren wanneer er als groep geboekt wordt. Daarnaast bieden we hiermee de gelegenheid dat eenieder nu zelf de luchthaven van vertrek kan kiezen alsook de verblijfsduur in Spanje.  Let op: eventuele uitbreiding van het verblijf in het hotel dan wel andere hotels dien je zelf te regelen. 

Inschrijven 

Let op: Het aanvragen van een informatie via ’Brochure & Boeken' is geen inschrijving!

Inschrijving kan uitsluitend geschieden middels toezending van het boekingsformulier 'versie 2018', bijgevoegd bij de digitale brochure. Zodra wij per e-mail jouw volledig ingevulde boekingsformulier 'versie 2018' hebben ontvangen, dan sturen wij jou zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging. Wanneer wij om welke reden dan ook het boekingsformulier niet (tijdig) ontvangen, dan dragen wij daarvoor geen verantwoordelijkheid. De boekingsformulieren worden op volgorde van binnenkomst behandelt, waarbij de tijdsstempel (van de e-mail) bepalend is. Wij hanteren het principe 'vol is vol'.

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel