DISNEYLAND PARIJS

About

Disneyland... Waar dromen werkelijkheid worden
 

In een Magisch Koninkrijk niet zo ver hier vandaan - ergens in de buurt van de plek waar iedereen een wens mag doen en dromen werkelijkheid worden - komen de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven in een sprookje dat nog heel lang en gelukkig zal duren.


Samen ervaren


Ga samen naar Disneyland Parijs, het mooiste themapark van de wereld. Kinderen zullen zich er helemaal thuis voelen tussen hun helden, bekende en geliefde Disney sprookjesfiguren. En ook volwassenen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en genieten van een wereld vol magie, ridders en prinsessen.


Disney’s Betoverende Kerst


Het Disneyland Park is in de wintermaanden op z'n mooist uitgedost om de kerst onvergetelijk te maken! De Disney Figuren wensen iedereen een vrolijk kerstfeest en de vele fonkelende lampjes in de enorme kerstboom zijn adembenemend. Kom alvast in de kerstsferen en laat je fantasie maar de vrije loop.

 


De reis naar Parijs


In de ochtend van zaterdag zal de bus vertrekken vanaf het transferium in Nieuwegein (nabij Utrecht) naar Disneyland Parijs. Het is een vroeg tijdstip van vertrek, maar... als het park geopend wordt sta jij al te wachten voor de deur en kan je de hele dag genieten van het park.

03:00 uur Vertrek met de luxe Railsport touringcar
09:30 uur Geplande aankomst Disneyland Parijs
18:30 uur Vertrek met de luxe Railsport touringcar

00:30 uur Geplande aankomst Utrecht

Let op: Voor kinderen tot 5 jaar is een zitverhoging verplicht gesteld bij wet. Deze zitverhoging dienen ouders zelf mee te nemen.

Let op: Voor baby's is een Maxi Cosi (geschikt voor een driepuntsgordels) verplicht gesteld bij wet. Deze Maxi Cosi dienen de ouders zelf mee te nemen. Het aantal aanwezig driepuntsgordels is zeer beperkt.

 


Ticket en toegang


Bij jouw aanmelding kun je aangeven of jij alleen toegang wilt tot het Disneyland park á € 75,00 p.p. of dat jij een combiticket wilt (Disneyland park en Walt Disney Studio Parks) á € 95,00. Het is mogelijk om op de dag zelf bij het Studio Park een toegangsticket te kopen echter betaal je hier dan het gehele bedrag voor. De combideal is op de dag zelf niet toe te passen.  

 


Ontbijtpakket


Wanneer jij in de bus verwend wilt worden met een ontbijtpakket, bestaande uit 2 broodjes, krentenbol, jus d'orange en een candybar, dan bieden wij die mogelijkheid voor een bedrag van € 7,00. 
 

Aanmeldprocedure


Wanneer wij jouw aanmelding hebben verwerkt, ontvang je van Railsport een boekingsbevestiging en een factuur. Op dit evenement zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, met uitzondering van de annuleringsvoorwaarden. Hiervoor zijn aangepaste annuleringsvoorwaarden opgenomen.