DUIKEN (perslucht)

About
Aanmelden niet mogelijk

Weet waar je aan begint, want deze sport blijft enorm verslavend te zijn!

 

De Railsportdag Duiken met perslucht is het perfecte evenement om kennis te maken met de duiksport! Tijdens deze clinic leer je diverse basisbeginselen van deze watersport. Wij weten zeker dat je enthousiast zult zijn! Maar ook ervaren duikers zijn van harte welkom om extra ervaring op te doen en mogelijk nog nieuwe tips te krijgen van de instructeurs.

 

 

Veiligheid

 

Tijdens de clinic 'duiken met perslucht' word je begeleid door professionele, zeer ervaren instructeurs. Je begint de clinic met de grondbeginselen middels het onderdeel snorkelen. Pas wanneer je dit goed beheerst, wordt de vervolgstap gemaakt naar de duikflessen. Deze clinic is goed te volgen voor iedereen vanaf 15 jaar oud. 

 

 

De clinic

 

Na het snorkelen snoer je de duikflessen op de rug om verder, rustig ademhalend, onder water het gevoel van het duiken te ervaren. De benodigde persluchtapparatuur word je gratis door Railsport ter beschikking gesteld.

 

 

Waarschuwing

 

Weet echter waar je aan begint, want ieder jaar weer blijkt deze sport zo verslavend te zijn, dat verschillende deelnemers na afloop besluiten om hun brevet te gaan halen en de duiksport actief te gaan beoefenen. Binnen Railsport zijn we dan inmiddels ook verschillende actieve duikers rijker. Wellicht zijn dit onze toekomstige instructeurs!

 

 

Toeschouwers

 

Wil jij komen kijken hoe jouw partner en/of kind aan het duiken is? Dan kan dat. Naast het zwembad staan bankjes waar een paar familieleden plaats kunnen nemen om bijvoorbeeld vanaf de kant foto's te nemen. 

 

Wanneer zij echter niet willen toekijken, maar liever zelf gaan zwemmen in een van de andere zwembaden, dan is dat mogelijk. Wij hebben deze clinic duiken namelijk gecombineerd met de jaarlijkse zwemdag. Let op: wil jij EN duiken EN zwemmen, dan dien je dit aan te geven op het aanmeldformulier! Deelname aan het duiken betekent geen automatische deelname aan de zwemdag.

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

CONTACT 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel