DUINRELL - DUINGALOW

Overnacht in Duinrell met 20% Railsportkorting!

 

Kom je naar de Railsport Duinrell Spektakeldag op zondag 19 april? Dan kan je 'jullie dagje weg' uitbreiden naar een heel weekend weg met een verblijf op Duinrell in een heuse Duingalow! Combineer een dag Den Haag, Leiden of Scheveningen met een middag in het Tikibad vol tropische glijbanen en sluit het weekend af met de Railsport Duinrell Spektakeldag!

 

Tijdens het weekend van de Railsport Duinrell Spektakeldag biedt Duinrell 20% korting op de basisprijs van een Duingalow (op basis van beschikbaarheid). Een regulier weekend bestaat uit drie overnachtingen en de korting is geldig voor elk type Duingalow. 

Boeken
 

Klik hierboven op 'Voucher aanvragen' en vul jouw gegevens in. Na registratie ontvang je jouw persoonlijke Railsportcode. Neem vervolgens telefonisch contact op met Duinrell om te boeken en vermeld de Railsportcode. Op basis van deze code ontvang je 20% korting op jouw boekingsfactuur. 

 

Boeken kan telefonisch via Duinrell: 070 - 5155255

 

Duinrell zal jouw gegevens verifiëren met de aanmelding bij Railsport zoals je zojuist hebt ingevoerd. Er worden geen telefonische boekingskosten in rekening gebracht. 
 

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel