RAILSPORT EVENTS

Het programma

 

Het programma varieert van sportieve nationale en internationale events, culturele events, familiedagen, vitaliteitsprogramma's (Be Fit) alsook events in opdracht (events op maat) voor afdelingen en spoorwegbedrijven.

 

Het programma verbindt niet alleen de medewerkers met elkaar en met het eigen bedrijf maar biedt tevens mooie (individuele) ervaringen alsook energieke momenten en stimuleert daarmee de vitaliteit van de medewerkers. Het merendeel van de events is gratis voor deze medewerkers.

​​

Voor wie

Deelname staat open voor alle medewerkers, inclusief diens partner en kinderen (tot 21 jaar) alsook alle oudgedienden van de bij Railsport aangesloten bedrijven die allemaal sportiviteit, vitaliteit en welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel staan.

Deelnamevoorwaarden

 

Om de evenementen voor iedereen prettig te laten verlopen, heeft Railsport voorwaarden opgesteld. Deze algemene voorwaarden worden na inschrijving automatisch van kracht. Zo dient iedere deelnemer zich op de dag van het evenement te legitimeren en verwachten wij een tijdige afmelding wanneer je niet kunt komen.

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

CONTACT 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel