FAQ CORONAVIRUS

RAILSPORT NEDERLAND

Update 15-10-2020

Wat wordt bedoelt met 'tot nader order zijn de Railsport evenementen geannuleerd'?

Railsport Nederland heeft per evenement beoordeeld of dit, onder de gestelde RIVM richtlijnen, doorgang kan vinden. Op basis hiervan is besloten om de evenementen in 2020 definitief niet door te laten gaan. Doorslaggevende argumenten hiervoor zijn:

  • De gestelde beperking bij georganiseerde samenkomsten alsook de beperkte openstelling van de horeca (mits van toepassing) biedt onvoldoende mogelijkheid om de aantallen Railsport deelnemers, onder de gestelde RIVM richtlijnen, toegang te bieden.

  • Reizen per openbaar vervoer wordt afgeraden.

  • Richtlijn website Rijksoverheid: 'Blijf dicht bij huis'.

Het is een ingrijpende maatregel en daarvan zijn wij ons zeer bewust. Op de info pagina van een evenement tref je een nadere toelichting en de specifieke besluitvorming per evenement. Wij houden de informatie afkomstig van het RIVM, de GGD en andere eventaanbieders continue in de gaten en zullen, zodra dit verantwoord wordt geacht, de evenementen weer openstellen voor deelname. We kunnen nu alleen maar vooruitkijken en hopen dat het RIVM ons allen hiertoe weer de nodigde ruimte kan gaan bieden! 

Wanneer besluit Railsport om de evenementen weer open te stellen voor deelname?

De situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden en waar mogelijk dan wel nodig opnieuw beoordeeld.

 

Wanneer hoor ik of een evenement doorgaat?

Wanneer er een verandering in de situatie komt, zullen wij de deelnemers, die reeds zijn aangemeld, hierover persoonlijk berichten via de e-mail.

Moet ik mij afmelden voor de evenementen die definitief niet doorgaan?

Nee, je hoeft je niet af te melden voor evenementen die niet doorgaan. Wij verwerken dit in ons annuleringssysteem.

 

Wat als ik al betaald heb voor een evenement dat definitief is afgelast, krijg ik dan mijn geld terug?

Wanneer wij besluiten om het evenement definitief te annuleren, dan ontvang je automatisch jouw inschrijvingskosten retour.

 

Dien ik voor een evenement, met betalingsverplichting, de factuur te voldoen?

Ja, wanneer er bij aanmelding een betalingsverplichting aangegaan wordt, dan dien je deze betaling te verrichten. Wanneer besloten wordt dat een het event niet kan/mag doorgaan, dan ontvang je automatisch jouw inschrijvingskosten retour.

Gaat de NN Zevenheuvelenloop door op 15 november 2020?

De organisatie van de NN Zevenheuvelenloop heeft besloten dat dit evenement geen doorgang kan vinden. Daarmee is dit event op 15 november definitief geannuleerd. De komende dagen buigt de organisatie zich over de mogelijkheden (later inhalen van de loop, ombouwen naar een virtual run óf een jaar overslaan). Binnen twee weken volgt hierover nadere informatie.

Is er al meer bekend over de Railsport Wintersport naar Italië in januari 2021?

Met een brok in de keel melden wij het volgende: Wintersport Italië 2021 gaat definitief niet door. 

De opgelegde richtlijnen vanuit de overheid, kunnen wij tijdens dit arrangement (helaas) niet op alle plaatsen en momenten waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan anderhalve meter afstand tijdens het diner, de busreis, 's avonds gezellig aan de bar of hoe om te gaan met verkoudheden in de groep etc. De beperkte mogelijkheden hebben invloed op de ontspannen en gezellige groepssfeer, die dit arrangement tot één van onze mooiste evenementen maakt. Uiteraard zijn wij naarstig op zoek gegaan naar alternatieven, maar deze hebben wij helaas niet kunnen vinden. Met de aanzienlijke kans dat wintersportgebieden op ‘oranje’ gaan is het risico van afreizen te groot.  

 

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel