FAQ CORONAVIRUS

RAILSPORT NEDERLAND

Update 19-01-2021

Wanneer komt de Railsport Kalender 2021 uit?

Railsport Nederland is in afwachting van de mogelijkheden. Zodra het verantwoordelijk wordt geacht zullen wij de kalender voor 2021 direct uitrollen. Per evenement zullen wij beoordeelden of dit, onder de gestelde RIVM richtlijnen, doorgang kan vinden. De situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden en waar mogelijk dan wel nodig opnieuw beoordeeld.

Kan ik mij al aanmelden voor evenementen in 2021?

Helaas niet! Tot heden zijn alle evenementen tot en met maart definitief geannuleerd. Wanneer wij besluiten een evenement open te stellen voor deelname dan zal het aanmeldformulier worden geactiveerd.

Hoe en wanneer hoor ik of een evenement doorgaat?

Wanneer er een verandering in de situatie komt, zullen wij onze deelnemers direct op de hoogte stellen per e-mail, dan wel via onze social media kanalen en deze website.

Waarom zijn tot nader order de Railsport evenementen geannuleerd?

Besloten is om de evenementen, tot nader order, niet door te laten gaan. Doorslaggevende argumenten hiervoor zijn:

  • De gestelde beperking bij georganiseerde samenkomsten alsook de beperkte openstelling van de horeca (mits van toepassing) biedt onvoldoende mogelijkheid om de aantallen Railsport deelnemers, onder de gestelde RIVM richtlijnen, toegang te bieden.

  • Reizen per openbaar vervoer wordt afgeraden.

  • Richtlijn website Rijksoverheid: 'Blijf dicht bij huis'.

Het is een ingrijpende maatregel en daarvan zijn wij ons zeer bewust. We kunnen nu alleen maar vooruitkijken en hopen dat het RIVM ons allen hiertoe weer de nodigde ruimte kan gaan bieden! 

Is er al meer bekend over de Railsport Wintersport naar Italië in januari 2021?

Met een brok in de keel melden wij het volgende: Wintersport Italië 2021 gaat definitief niet door. 

De opgelegde richtlijnen vanuit de overheid, kunnen wij tijdens dit arrangement (helaas) niet op alle plaatsen en momenten waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan anderhalve meter afstand tijdens het diner, de busreis, 's avonds gezellig aan de bar of hoe om te gaan met verkoudheden in de groep etc. De beperkte mogelijkheden hebben invloed op de ontspannen en gezellige groepssfeer, die dit arrangement tot één van onze mooiste evenementen maakt. Uiteraard zijn wij naarstig op zoek gegaan naar alternatieven, maar deze hebben wij helaas niet kunnen vinden. Met de aanzienlijke kans dat wintersportgebieden op ‘oranje’ gaan is het risico van afreizen te groot.  

 

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel