FAQ CORONAVIRUS

RAILSPORT NEDERLAND
Update 10-06-2021

Wanneer komt de Railsport Kalender 2021 uit?

Railsport Nederland is in afwachting van de mogelijkheden. Zodra het verantwoordelijk wordt geacht zullen wij de kalender voor 2021 direct uitrollen. Per evenement zullen wij beoordeelden of dit, onder de gestelde RIVM richtlijnen, doorgang kan vinden. De situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden en waar mogelijk dan wel nodig opnieuw beoordeeld.

Kan ik mij al aanmelden voor evenementen in 2021?

Helaas niet! Tot heden zijn alle evenementen geannuleerd. Wanneer wij besluiten een evenement open te stellen voor deelname dan zal het aanmeldformulier worden geactiveerd.

Hoe en wanneer hoor ik of een evenement doorgaat?

Wanneer er een verandering in de situatie komt, zullen wij onze deelnemers direct op de hoogte stellen per e-mail, dan wel via onze social media kanalen en deze website.

Waarom zijn tot nader order de Railsport evenementen geannuleerd?

Tot nader order gaan de Railsport evenementen niet door. Wij kunnen nog geen uitspraken doen over de invulling van ons evenementenjaar i.v.m. de corona-beperkingen. Door de aanhoudende corona pandemie, de 1,5 meter samenleving, het thuiswerkbeleid en het beperkt reizen voor het spoorwegpersoneel is het voor ons vooralsnog niet mogelijk om events/toernooien/arrangementen te organiseren – helaas! 

Het is een ingrijpende maatregel en daarvan zijn wij ons zeer bewust. We kunnen nu alleen maar vooruitkijken en hopen dat het RIVM ons allen hiertoe weer de nodigde ruimte kan gaan bieden!