FITXPEDITIE 2.0

About
Aanmelden niet mogelijk

De Railsport FitXpeditie 'New edition'

 

De succesvolle, verrassende en super uitdagende FitXpedtie staat ook dit jaar op de kalender en daagt jou uit om samen met een sportbuddy het woord 'FIT' op een avontuurlijke manier te ervaren, resulterend in een persoonlijk Fitheidscertificaat!

De beginnende sporter kan deze FitXpeditie als springplank gebruiken voor het verkennen en/of verbeteren van de eigen vitaliteit. De meer gevorderde sporter kan zichzelf uitdagen om de fysieke grenzen op te zoeken dan wel te verleggen. Kortom, iedereen kan deze dag aan de slag!

 

Zoek een partner en bedenk samen een goedwerkende strategie, volbreng de verschillende activiteiten en combineer elkaars individuele sterktepunten om zoveel mogelijk FIT-points te behalen!

Is dit event voor mij geschikt?

Ja, deze FitXpeditie is voor jou geschikt! Want,... tijdens deze Expeditie ga je ervaren welke activiteiten bij jou passen en hoe het staat met jouw niveau van Fitheid. Iedere activiteit staat garant voor een aantal Fitpoints, welke je deze dag gaat behalen door deel te nemen.

De mooie locatie 'Kontakt der Kontinenten' wordt speciaal voor deze FitXpeditie omgebouwd naar een grote speeltuin met verschillende activiteiten, lezingen en testen. Jouw persoonlijke interesse alsook energie(level) bepaalt deze dag jouw wijze van deelname.

Wat is mijn doel voor deze dag?

Jouw doel wordt het verkrijgen van een persoonlijk Fitheidscertificaat, in de vorm van een sportshirt! Ga samen met jouw buddy op jacht naar minimaal 15 FIT-points en verdien het unieke Certification of Fitness 2018 shirt.

Voor de 'Ultimate level' deelnemers ligt er mogelijk een heuse ballonvaart in het verschiet. Het team dat de meeste Fitpoints in de snelste tijd weet te vergaren, gaat hun succes vieren tijdens een 'all time high' event, zijnde een heuse ballonvaart. 

Moet ik alles alleen doen?

Nee, je neemt als koppel deel aan deze Xpeditie. Dit kan een collega zijn, maar ook een partner, vriend of vriendin. Samen gaan jullie op jacht naar FIT-points, nodig voor het te behalen Fitheidscertificaat. Onderweg mag je elkaar zoveel helpen als nodig. Maar... de afstand tussen elkaar mag niet meer dan twee meter zijn. Je komt er dus nooit alleen voor te staan!

Wanneer jij onverhoopt geen FIT-buddy hebt voor deze FitXpeditie maar wel wilt deelnemen, dan zorgen wij dat er op de dag zelf een FIT-buddy voor jou in de startblokken staat.

Op welke levels kan ik deelnemen?

Wanneer jij op Basic level wilt deelnemen, dan zijn er verschillende lezingen over sporten en voeding en kan je je laten testen op lenigheid, longvermogen, zicht, gehoor, cholesterol, glucose en bloeddruk. Daarnaast kan je ook Fitpoints verdienen door mee te doen met de clinic yoga in vogelvlucht, hardlopen voor beginners, crossfit try-out en/of je evenwicht bewaren op een segway. Zelfs het maken van een afspraak voor de alom bekende (fysieke) Alles Best Test, levert jou al een Fitpoint op!

Wanneer jij op Medium level gaat deelnemen, dan kies je voor het testen van jouw conditionele fitheid. Activiteiten als de quizrun, doelschieten, archery tag, speerwerpen, spinning, calorieën challenge, shooting en nog vele andere activiteiten worden deze dag jouw uitdaging.

Wanneer jij op Ultimate level durft deel te nemen, dan kies je voor het testen van zowel jouw conditie als ook jouw kracht. Activiteiten als de Jerrycan run, gps trial, concept2 roeien, sledge pulling, pump'it sup en de allesomvattende afmatrace. Kortom, diegene die deze dag vol de strijd aan wilt gaan, komt volledig aan zijn/haar trekken!

Wil jij de FitXpeditie ervaren en een Certification of Fitness Asics sportshirt dragen?

Meld je dan snel aan en bundel je krachten met die van een collega, partner of sportmaatje en ondervindt samen wat het ultieme recept is voor teamwork.  

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

CONTACT 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel