About
Aanmelden niet mogelijk

FORMULA ONE BELGIUM

Spa Francorchamps F1: Grand Prix België 2020

 

Na een fantastisch debuutseizoen in 2015 waarin Max Verstappen debuteerde als jongste coureur ooit, is verkozen tot “Rookie of the Year” en “Personality of the Year” denderde hij in de jaren daarna door. Bij zijn debuut voor Red Bull Racing schrijft Max historie door als jongste coureur ooit én als eerste Nederlander een Grand Prix te winnen in het Formule 1.

 

In aanloop naar seizoen 2019 waren de verwachtingen rondom Verstappen hooggespannen. Het team maakte de overstap naar Honda-motoren en er werd zelfs gefluisterd over mogelijke titelkansen. Team Red Bull Racing maakte een betere start dan ooit en door de razend spannende races in Oostenrijk, Duitsland en Hongarije werden de verwachtingen rondom de Nederlander alsmaar hoger. Na de zomerstop werden de successen voor Verstappen doorbroken door een aaneenschakeling van motorproblemen en incidenten. De kansen op een podiumplaats in het wereldkampioenschap waren voor Red Bull al snel vervlogen. Tijdens de Grand Prix van Amerika wist Lewis Hamilton, voor maar liefst de zesde keer, het wereldkampioenschap binnen te slepen!

Lukt het Ferrari en Red Bull Racing om volgend jaar (2020) aansluiting te vinden bij Mercedes? Gaat Verstappen strijden om zijn eerste wereldtitel en worden er in Spa komend seizoen al sprintraces gehouden? De tijd zal het ons leren, waarbij één ding zeker is: het is 'never a dull moment' in de Formule 1!

Dit alles in combinatie met het succes van de eerdere Railsport F1 trips, zijn voor Railsport redenen genoeg om in 2020 wederom een F1 race te bezoeken! De verwachtingen voor het komende seizoen zijn hoog gespannen. Nederland heeft dit jaar Zandvoort, maar op verzoek van velen hebben wij de meest spectaculaire Grand Prix van het seizoen in ons programma gehouden, Spa-Francorchamps!
 

 

Spa-Francorchamps F1


Vol trots bieden wij jou dan ook in 2020 de Railsport Formule 1 Trip aan op zondag 30 augustus 2020. De Grand Prix van België op Spa-Francorchamps is al sinds jaar en dag een vaste waarde op de Formule 1-kalender. Het legendarische circuit is geliefd onder zowel de coureurs als fans.


Deze dag bezoek je de Formule 1 wedstrijd op het circuit van Spa-Francorchamps. Beleef een F1 race en zie succescoureurs als Hamilton, Bottas, Vettel en uiteraard Max Verstappen live in actie.

 

Wil je weten waar je zit, kijk de video met de PS4 Circuitronde. De tribune links op 0.20s is de Railsport tribune, zijnde Tribune Silver 1. Echte beelden mogen wij helaas niet tonen. 

 

Programma *

De Formule 1 Trip is een ideale dagbesteding: ’s morgens zeer vroeg stap je de bus in naar België waar je diverse races bijwoont. Met als afsluiter de Grand Prix van België. Het programma ziet er globaal als volgt uit: 

05.00 uur

06.00 uur

06.05 uur   

07.00 uur

07.05 uur 

09.00 uur

09.35 uur   

10.50 uur   

12.05 uur  

13.30 uur 

14.00 uur 

14.56 uur 

15.10 uur

18.00 uur 

20.00 uur

20.05 uur

21.00 uur

21.05 uur

22.00 uur

Vertrek Railsport touringcar vanuit Utrecht (P+R Transferium, Westraven)

Aankomst Railsport touringcar in Eindhoven (P+R Meerhoven)**

Vertrek Railsport touringcar vanuit Eindhoven (P+R Meerhoven)

Aankomst Railsport touringcar in Maastricht (MVV Stadion)

Vertrek Railsport touringcar vanuit Maastricht (MVV stadion)

Aankomst Railsport touringcar op het circuit Spa-Francorchamps

2e Race GP3 Series (13 ronden)

2e Race GP2 Series (18 ronden) 

2e Race Porsche Mobil 1 Supercup (11 ronden)

Rijdersparade

Startgrid presentatie

Volkslied

Grand Prix van België (44 ronden)

Vertrek Railsport touringcar vanaf het circuit Spa-Francorchamps ***

Aankomst Railsport touringcar in Maastricht (MVV stadion)

Vertrek Railsport touringcar naar Eindhoven (P+R Meerhoven)**

Aankomst Railsport touringcar in Eindhoven (P+R Meerhoven)

Vertrek Railsport touringcar naar Utrecht (P+R Transferium, Westraven)

Aankomst Railsport touringcar in Utrecht (P+R Transferium, Westraven)

* Het programma onder voorbehoud van wijzigingen

** Reis via Eindhoven is onder voorbehoud

*** De definitieve vertrektijd, van het circuit, wordt op de dag zelf kenbaar gemaakt.  Conform de rijtijdenwet dient

    de touringcar 9 uur stil te staan. De vertrektijd hangt dus af van de aankomsttijd en kan verschuiven. 

 

Deze trip is geschikt voor iedereen: met het gezin, vader en zoon, met collega's of vriend(in), kortom: voor iedereen een ware belevenis. Ga jij met ons mee?

 


Wil jij mee naar Max Verstappen?

Vraag dan de digitale informatiebrochure aan met daarin opgenomen een boekingsformulier. Wanneer jij wenst deel te nemen, dan dien je dit boekingsformulier zo spoedig mogelijk volledig ingevuld aan ons te retourneren.

 

Binnen de Railsport Formule 1 Trip is het volgende inbegrepen: 


• Busreis Nederland - Spa-Francorchamps 

• Entreeticket voor tribune Silver 1 

• Reisbegeleiding Railsport