meer over

Medisch Fitness

Heb jij een blessure?

Wanneer jij last hebt van een kwetsuur, dan kan je middels een eerste geheel vrijblijvend consult direct terecht bij onze fysiotherapeut op onze behandellocatie in het Fitcenter te Utrecht. In overleg met jou wordt een behandeltraject opgestart. Voor medewerkers van ProRail is dit uitsluitend mogelijk met een doorverwijzing van de bedrijfsarts.


Verzoek om behandeling

Wanneer je gebruik wilt maken van dit traject kun je een afspraak inplannen via de fysio@railsport.nl of bij de balie van het Fitcenter.

 

Ben je medewerker van ProRail? Dan kun je via de bedrijfsarts een indicatie voor medisch fitness/fysiotherapie krijgen. De bedrijfsarts beoordeelt of je inderdaad in aanmerking komt. De fysiotherapeut ontvangt via de bedrijfsarts bericht van jouw aanmelding en neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Intake en behandelmethodiek

Op basis van een intake en anamnese alsook een aanvullend lichamelijk onderzoek doen, stelt de fysiotherapeut een diagnose, prognose en behandelplan voor. Onze fysiotherapeut richt zich met name op een actieve behandelmethodiek (hands off).

Voor wie

De fysiotherapie is uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van NS en ProRail in actieve dienst.