GLENNIS GRACE ALS WHITNEY HOUSTON

Actie gesloten

KIES JOUW ARENA VLOER OF TWEEDE RANG TICKETS MET € 10,00 RAILSPORTKORTING

 

Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Ahoy, staat Glennis Grace op 6 en 8 september 2019 in de Rotterdamse poptempel met WHITNE - a tribute by Glennis Grace. Een fenomenaal eerbetoon aan de legendarische zangeres. Een stijlvolle show met een mooie variatie aan nummers van de legendarische artiest. Gastartiesten tot nu toe zijn Sezina Steur, Berget Lewis, Alain Clark, Do en Edsilia Rombley. 

 

In 2018 stond Grace al twee avonden in een uitverkocht AFAS Live en op 26 oktober brengt ze de show naar de Lotto Arena in Antwerpen. Grace: 'Er komen veel verzoeken uit het buitenland voor de show, dus wie waar we nog terecht komen met deze tribute'. 

 

Bestellen

Wil jij deze show aanschouwen? Bestel vandaag nog jouw Arena Vloer of Tweede Ring tickets met € 10,00 Railsportkorting! Vul het actieformulier in en boek via de boekingslink direct jouw tickets!

 

Let op: Door enkel het actieformulier in te vullen heb jij jouw kaarten nog niet geboekt. Dit gebeurt enkel wanneer jij alle stappen doorloopt en de betaling bij Eventim voldoet. 

Actie gesloten

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel