GOLFTOERNOOI

About
Aanmelden niet mogelijk

Speel jij een hole in one?

 

Het Railsport Golftoernooi blijft een gezellige, sportieve aangelegenheid. Om de twee jaar wordt van golfclub gewisseld om zo kennis te maken met nieuwe clubs en banen. Dit jaar gaat het toernooi zich afspelen in Hoog-Keppel. De Keppelse Golfclub behoort tot de oudste golfclubs van Nederland. Op landgoed Enghuizen werd namelijk al in 1926 de eerste bal geslagen. 


 

Wedstrijd

Het Railsport golftoernooi is een shotgun-wedstrijd, waarbij 18 holes gespeeld worden.


Het klassement wordt gesplitst in twee handicap categorieën, te weten tot handicap 20 en vanaf handicap 20 en hoger. Met andere woorden: dit jaar zijn er 4 winnaars! (dame en heer tot handicap 20 en dame en heer vanaf handicap 20 en hoger)

 

GVB

 

Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een Handicap 54 of lager. Alleen dan wordt toegang tot de baan verleend. Naast de verplichting van een geldig GVB zijn een goed humeur en een sportieve instelling vereisten voor dit evenement. Ervaring leert dat dit geen probleem is.

 

Flight-indeling


Bij de flightindeling wordt geen rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren of handicap. Hoge en lage handicappers spelen in dezelfde flight.

Score-berekening

 

Vanwege de indeling in 2 categorieën wordt er gespeeld volgens het individueel Stableford systeem zonder handicap verrekening. Deelnemers met handicap boven de 36 starten vanaf Playing Handicap 36.
Er wordt zo goed als mogelijk uitgegaan van de meest recente handicap op 7 september 2019.

De inwendige mens


Op deze dag kun je gebruik een lunchpakket en/of barbecue bestellen. Railsport biedt de volgende mogelijkheden:


Lunchpakket voor tijdens de wedstrijd à € 9,00 (prijs ov.v. wijzigingen)

Het pakket bestaat uit twee goed belegde broodjes, een stuk fruit, een candybar en een flesje water. Aanmelden voor het lunchpakket is mogelijk tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan het golftoernooi.


Een barbecue à € 15,00 (prijs o.v.v. wijzigingen)

Een smakelijke barbecue met vlees, visje en diverse salades. Aanmelden voor de BBQ is mogelijk tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan het golftoernooi. Het is daarnaast mogelijk om á la carte te dineren. 

 

 

Handicar

 

Deelnemers die een handicar willen reserveren, dienen dit zelf bij de golfbaan te reserveren en te betalen. Aanbevolen wordt dit vooraf te regelen via het secretariaat van de Keppelse.