GRAND PRIX CIRUS

Gesloten

BOEK JOUW EERSTE, TWEEDE EN/OF DERDE RANG KAARTEN MET SPECIALE RAILSPORTVOORDEEL

Kom naar een heerlijke avond vol anekdotes over de racesport 

Robert Doornbos en Rob Kamphues zijn de absolute smaakmakers van de televisie-uitzendingen rond de Formule 1. Met humor, verstand van zaken en een heleboel passie delen zij op tv hun liefde voor de racerij voor een miljoenenpubliek. Dit seizoen bundelen ze ook hun krachten in het theater tijdens een exclusieve tournee van Rob en Bobs Grote Grand-Prix-Circus!

Twee mannen, vol (sterke) verhalen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. Is de één niet eerlijk genoeg, dan vult de ander de sappige en gênante details wel in. En kunnen ze elkaar niet meer met woorden verslaan, dan stappen ze in een racesimulator om het op het circuit uit te vechten.

 

Een avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over - hoe kan het ook anders - Max Verstappen, acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Bijvoorbeeld hoe de een zich in de vangrail boorde nog voor de race begonnen was, of over hoe bang de ander was toen hij voor het eerst met 400 kilometer per uur door een kombocht ging.

Bestellen

Wil jij deze voorstelling aanschouwen? Bestel vandaag nog jouw eerste, tweede of derde rang kaarten met speciaal Railsportvoordeel! Vul het actieformulier in en boek via de boekingslink direct jouw tickets!

Door enkel het actieformulier in te vullen heb jij jouw kaarten nog niet geboekt. Dit gebeurt enkel wanneer jij alle stappen doorloopt en de betaling bij Eventim voldoet. Op dat moment kan je zien of er nog kaarten beschikbaar zijn of reeds allemaal verstrekt zijn.

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel