JUMP IT UP

About

Een combi van trampolinespringen en freerunnen

Deze activiteit is een combinatie van jumpen, freerunnen en stunten in één! Je kunt het zo wild, of rustig, maken als je zelf wilt en aandurft. Uiteraard is enige lenigheid een pré, maar zeker geen must-have. Visualiseer jezelf weer in de gymles van vroeger, voeg daar een kleine beetje durf aan toe en ook jij vliegt (weer) door de lucht. Mocht je dit wat eng vinden en liever wat lager aan de grond willen blijven, ook dan is er genoeg leuks te doen deze dag!

Leren en proberen

Iedereen kan springen in of op een trampoline. Daar is in principe niks moeilijks aan. Maar toch zijn er bepaalde tips & trics die je kunt leren en direct kunt gebruiken om het wat gemakkelijker, en in ieder geval ook veiliger, te maken. Deze aanwijzingen krijg je van de enthousiaste en kundige instructeurs van Flightdeck 53. Zij zullen je langs alle onderdelen meenemen en je zo stap voor stap uitleggen hoe je goed in een trampoline springt, maar bijvoorbeeld ook hoe je zo snel mogelijk stil kunt staan. Of hoe je een salto maakt en veilig op je rug of billen landt. En wil je zien hoe het écht moet? Dan doen ze graag een bepaalde jump voor!

 

Ben je samen met de instructeur alle onderdelen langs gegaan en heb je alle tips uitgeprobeerd? Dan is er daarna nog tijd om vrij te jumpen en de onderdelen die je het leukst vond nog een keer te doen!

Uniek trampolinepark

Ondanks dat deze sport nieuw is, zijn er in Nederland al meerdere trampolineparken. Deze locatie is alleen wel héél uniek, want Flight deck is gevestigd in een leegstaande kerk welke helemaal is gerenoveerd. Dit trampolinepark is in 2018 dan ook uitgeroepen tot mooiste trampolinepark van heel Europa.  De binnenkant is volledig omgebouwd tot één groot trampolineparadijs. Zo is er een main deck met maar liefst 12 trampolines en heb je een wall deck met drie high performance Air max trampolines waar je extra hoog mee kunt gaan. Of wil je een salto oefenen? Dan kan je je gang gaan in het Air deck waar een BigAirBag je opvangt zodat je zacht landt. En zo is er nog veel meer te doen!  

Passende kleding

 

Ga er maar vanuit: van een uur jumpen krijg je het behoorlijk warm! Houd hier dus rekening mee qua kleding. Wij raden sportieve kleding aan met stretch zodat je alle omwentelingen kunt maken die je wilt. Je ontvangt bij aanmelding speciale Jump sokken waarmee je extra grip hebt op de trampolines. Deze ben je verplicht te dragen gedurende de tijd dat je aan het jumpen bent. Sieraden en andere accessoires zijn niet toegestaan. Neem wel een vestje mee voor het begin, in maart kan het nog erg koud zijn in de kerk.