About
Aanmelden niet mogelijk

KART ENDURANCE

Beleef bij Railsport de wereld van spanning, snelheid en sensatie!

 

All you need is speed! Geen snelheidslimiet, geen flitspalen, geen files. In plaats daarvan plankgas door de bochten, bumperkleven en rechts inhalen. Tijdens de Railsport Kart Endurance is het allemaal toegestaan!

 

 

A15 Karting

 

Tijdens de Railsport Kartdag kan jij in optima forma kennis maken met de kartsport, de springplank voor de coureurs van morgen. Deze Kart Endurance is voor het eerst in 2004 door Railsport georganiseerd en bleek direct een regelrecht succes te zijn en heeft al vele talenten boven water doen komen.

De samenwerking met de altijd weer uitdagende locatie A15 Karting in Gorinchem heeft zeker bijgedragen aan dit succes en daarom zijn wij ook dit jaar weer bij hun te gast.

 

Heb jij uithoudingsvermogen?

 

De Railsport Kartdag bestaat uit een endurance-race, ofwel een "uithoudingswedstrijd" voor in totaal 30 teams. Deze teams worden verdeeld in twee heats. De eerste twee heats kennen een aaneengesloten tijdsduur van anderhalf uur. De derde en vierde heat kennen een aaneengesloten tijdsduur van één uur.

 

Schat de mate van inspanning die je moet leveren niet te licht in. Na afloop ben je… kapot!

 

 

Stel je eigen team van coureurs samen

Vorm samen met je collega’s een team van échte coureurs (allen 18+ uiteraard) en ga de strijd aan met andere teams. Tijdens deze endurance ontmoet je op en naast de baan veel collega’s van andere bedrijfsonderdelen. Kortom: je bent niet alleen sportief bezig, maar je ontmoet deze dag ook nog (nieuwe) mensen van andere spoorwegbedrijven om onder leuke omstandigheden te netwerken. 

Teamgrootte en rijderswissel

 

Tijdens de race dient er binnen een team minimaal driemaal gewisseld te worden. Ofwel minimaal drie rijders dienen de kart bestuurd te hebben. Er is geen limiet in het aantal te rijden ronden per rijder. Jouw team dient minimaal te bestaan uit drie en maximaal uit vijf personen.

  

 

Finale

 

De 3e heat (de B-finale) wordt gereden door de vijftien laatste teams in het overall klassement na afronding van de 1e en 2e heat.

De 4e heat (de A-finale) wordt gereden door de snelste vijftien teams in het overall klassement na afronding van de 1e en 2e heat.

 

Kortom, strijd mee voor de beste finaleplaatsen en daag je collega's uit voor deze spannende Karting Endurance.

 

 

Programma voor maximaal 30 teams

 

10.30 uur Ontvangst deelnemers

11.30 uur Briefing alle teams

 

12.00 uur Start 1e heat (eerste 15 teams)

13.30 uur Einde 1e heat

 

13.45 uur Start 2e heat (tweede 15 teams)

15.15 uur Einde 2e heat

 

15.30 uur Start 3e heat (B-finale laatste 15 teams)

16.30 uur Einde 3e heat

 

16.45 uur Start 4e heat (A-finale beste 15 teams)

17.45 uur Einde 4e heat

 

18.00 uur Prijsuitreiking