MARATHON PRAAG

About
Niet in 2019

Ga jij de strijd aan met jouw internationale spoorwegcollega's?

​​

Alweer voor de achtste keer gaat Railsport deelnemen aan de internationale USIC Marathon. Net zoals voorgaande jaren zal jij als loper de strijd aan gaan met lopers uit ongeveer 20 landen!

 

Uiteraard is het winnen van de race doelstelling één, maar het opdoen van deze fantastische internationale ervaring zal hier zeker niet voor onder doen! In onze optiek is iedereen die een marathon loopt een winnaar en met een constante eindkwalificering in de middenmoot hebben wij niets te klagen! Eén ding is zeker: net als voorgaande keren zal Railsport een graag geziene deelnemer zijn.

​​

Voor wie?

 

Railsport Nederland is op zoek naar spoorwegmedewerkers die de uitdaging aandurven te gaan en de Nederlandse Spoorwegsector willen vertegenwoordigen. Voorwaarde is uiteraard dat jij een loper bent met ervaring in (halve en) hele marathons. Daarnaast geldt er voor dit evenement een minimale leeftijd van 20 jaar (wijzigingen onder voorbehoud).

 

In tegenstelling tot onze nationale evenementen, kunnen voor de USIC-kampioenschappen uitsluitend medewerkers geselecteerd worden die in actieve dienst zijn bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven.

​​

Samenstelling selectie

Elk land vaardigt een team af dat bestaat uit maximaal 4 heren, 2 dames, 1 trainer en een delegatieleider (wijzigingen onder voorbehoud). In tegenstelling tot andere kampioenschappen wordt er voor de selectie van het Railsportteam geen selectiedag georganiseerd. Het team wordt samengesteld op basis van de gelopen en officieel geregistreerde tijden van halve en hele marathons in de periode van 1 december 2017 tot en met 10 juni 2018.

 

Deelnemen

Overweeg jij het om deel te nemen aan dit uitdagende en unieke evenement? Vraag dan via bovenstaande button geheel vrijblijvend een informatiepakket aan. In dit pakket kan je uitgebreide informatie vinden betreffende het evenement, hoe de selectieprocedure verloopt en welke (deelname)voorwaarden Railsport stelt. Het informatiepakket zal worden toegestuurd wanneer Railsport de definitieve informatie van het organiserende land (Tsjechië) heeft ontvangen

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel