About
Aanmelden niet mogelijk

MUD & WATER CHALLENGE

Ben jij op zoek naar een gave, gezellige én bovenal sportieve uitdaging?

 

Meld je dan nu aan voor 'The Most Fun Obstacle Run', zijnde de Mud & Water Challenge editie 2020.

 

 

Wat is de Mud & Water Challenge?

 

De Mud & Water Challenge is een gave obstacle run voor jong & oud. De obstacle run is een event waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid van de deelnemers op de proef te stellen. Vaak gaat de route door de natuur en komen de deelnemers onderweg modder en water tegen. Er zijn verschillende ‘obstakel categorieën’, zoals modder, muren, water, autobanden, touwnetten en tijgeren.

 

In tegenstelling tot de meeste obstacle runs, staat de Mud & Water Challenge zowel open voor volwassenen alsook voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is dan ook niet voor niets dat deze run als 'de meest gezellige obstakelrun' bekend staat! Niet tijd en snelheid, maar plezier staan deze dag centraal!

 

 

Afstanden

 

Samen met je vrienden, familie en/of jouw team bedwing je de leukste hindernissen waarbij modder en water je grootste uitdagingen zijn. De Mud & Water Challenge heeft een parcours van 4, 6 en 12 kilometer. De route van 4 kilometer, ook wel de Muddy Kids-route, is speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar, waarbij samen lachen, gieren en brullen garant staan! De route van 6 kilometer en 12 kilometer staat open voor deelnemers vanaf 14 jaar.

 

LET OP! Per kind van 6 t/m 13 jaar moet er ten minste 1 begeleider mee gaan.

Railsport heeft haar eigen obstakel!

 

Net als je denkt dat je alles wel hebt gehad aan obstakels op het parcours, sta je plots voor een ogenschijnlijk onneembare vesting; het enige echte Railsport Obstakel. Al snel kom je tot de conclusie dat met alle hulp van de daar aanwezige Railsporters ook dit obstakel goed te doen is. Bovendien krijg je bij dit obstakel zoveel adrenaline door de vette muziek die door Railsport gedraaid wordt, dat je haast opgetild wordt door trillingen uit de speakers en het plots een heel eenvoudige hindernis blijkt te zijn!

 

Stel je eigen team samen

 

Vorm samen met je collega’, familieleden of vrienden een team én ga de uitdaging aan! Voorafgaand, tijdens en na afloop ontmoet je collega’s van andere bedrijfsonderdelen. Kortom: je bent niet alleen sportief bezig, maar je ontmoet deze dag ook (nieuwe) mensen van andere spoorwegbedrijven om onder leuke omstandigheden te netwerken.

Dus... verzin een stoere naam en kom in een eigen Team-outfit en beleef gegarandeerd een gezellige, sportieve dag!

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel