RAILSPORT WINACTIE

WIN 2 TICKETS VOOR KLIMBOS GARADEREN

Het coronavirus lijkt binnen afzienbare termijn minder bepalend te worden voor de events. Maar, zolang nog niet iedereen naar kantoor kan/mag gaan, kunnen wij gewoonweg geen events organiseren waarbij collega's bij elkaar komen. Tot die tijd bieden wij een scala aan leuke en interessante online events waaraan jij en jouw collega's kunnen deelnemen, maar kunnen wij niet wachten op het moment dat wij weer live events aan kunnen bieden.

Railsport 'winactie'  

Ter voorbereiding van deze live periode, willen wij graag weten welke activiteit jij op onze vitaliteitskalender zou willen zien. Daarom bieden wij deze 'winactie' waarbij de eerste 250 inzenders toegangstickets kunnen winnen voor het Klimbos in Garderen.

Hoe maak ik kans op de tickets?

Geef middels onderstaand deelnameformulier aan wat jouw favoriete activiteit is. In totaal hebben wij maar liefst 500 toegangskaarten te vergeven, ofwel de eerste 250 inzendingen worden beloond met twee tickets. Per woonadres kan eenmaal worden deelgenomen. Dus... wacht niet lang met het insturen van jouw voorkeursactiviteit, want op is op en het moment van versturen/ontvangst is bepalend voor de toekenning!

Klimbos Garderen

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vind je Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. Bij Klimbos Garderen vind je diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels, een parcours met heel veel funonderdelen en een parcours op maar liefst 25 meter hoogte! Kortom, een dagje uit voor jong en oud!

Tickets gewonnen? Let dan op het volgende:

  • Lees voordat je tickets reserveert eerst de coronamaatregelen van het Klimbos.

  • Is je reservering gemaakt, dan kan je het niet meer annuleren of verplaatsen.

Houd te allen tijde de maatregelen in acht en houd jezelf en anderen veilig. Wil je weten welke maatregelen actueel zijn? Bekijk dan de website van de Rijksoverheid.