Skiën & Snowboarden

SnowWorld Zoetermeer is deze dag het domein van Railsport! ​Dit jaar is Zoetermeer beschikbaar voor alle deelnemers van Railsport. Je kunt kiezen: Kom deze dag vier uur lang skiën of snowboarden op een van Nederlands koudste plekken!

SnowWorld 2022

Skiën & Snowboarden

Op de dag zelf kun je de pistekaarten tussen 10.00 en 12.30 uur afhalen bij de Railsportbalie. Deze pistekaarten geven recht op maar liefst 4-uur piste-toegang. De kaarten zijn tot 18.00 uur geldig. 

Je mag dus zelf bepalen van hoe laat tot hoe laat je gaat skiën of snowboarden. Wil je even pauze houden na één of twee uur op de piste? Dan kun je de piste afgaan en stopt de tijd. Zodra je de baan weer op gaat, gaat de tijd weer verder. Zo weet je zeker dat je vier uur lang kunt skiën of snowboarden.

Evenement informatie

Datum: Zondag 9 oktober 2022 

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Railsport ontvangstbalie: 10.00 - 12.30 uur

Aanvang: 10.00 uur

Einde: 18.00 uur

LocatieSnowWorld, Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer

Leeftijd: alle leeftijden.

Skilles vanaf 6 jaar /  Snowboardles vanaf 8 jaar

Kosten: deelname is gratis. Bekijk hier de kosten van materiaalhuur.

Introducés: Maximaal 1 introducés per medewerker.

Introducébedrag is € 14,50.

Coronaprotocol: Deelname is uitsluitend mogelijk wanneer jij een groen vinkje in jouw coronacheckapp kunt tonen bij aanmelding! Dit groene vinkje, in deze app, is te verkrijgen via een vaccinatie-, herstel-, of testbewijs. Meer informatie is te vinden in ons coronareglement.

Eventmanager: Marieke Oosterlaan

180930 SnowWorld (17).jpg
SnowWorld.jpg

Lessen voor beginners

Lessen zijn 'UITSLUITEND' voor echte beginners!

Naast het vrij skiën en/of snowboarden worden er ook diverse lessen aangeboden welke verzorgd worden door gediplomeerde instructeurs. Heb je nog nooit geskied, neem dan les. Wil je kennis maken met het populaire snowboarden? Dan is dit jouw kans! Als je al een klein beetje kunt skiën of snowboarden, dan zijn de beginnerslessen voor jou NIET geschikt. Het is 'uitsluitend' voor echte beginners zonder enige ervaring.

 

Deelname aan de lessen (1 uur) bedraagt € 7,50 p.p. (onder voorbehoud) Je dient bij aanmelding reeds aan te geven of je gebruik wilt maken van de lessen. Houdt er rekening mee dat de inschrijving voor deze lessen beperkt is. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Deelname aan de skilessen is mogelijk vanaf 6 jaar, deelname aan snowboardlessen vanaf 8 jaar.

Actiemenu

Van skiën en snowboarden krijgt men dorst en trek, maar ook daar wordt voor gezorgd. Speciaal voor Railsport zal SnowWorld tegen gereduceerd tarief lekkere warme chocomel en glühwein schenken in het après-ski chalet halverwege de piste.

 

Voor onze deelnemers heeft SnowWorld drie verschillende Railsport actiemenu’s samengesteld in het zelfbedieningsrestaurant. Tussen het skiën of snowboarden door in de koude hal, warm je weer helemaal op dankzij één van deze smakelijke menu’s. 

Jij hebt de keuze uit de volgende menu's (prijspeil 2021):

€ 9,50     Megaburger met frites  
€ 13,50   Schnitzel met frites
€ 9,50     Pasta met saus

warme chocolademelk
 
Ski uitrusting

Materiaalhuur

Het huren van de materialen (ski’s en/of schoenen) is voor rekening van de deelnemers (prijzen onder voorbehoud).

 

Ski's / snowboard: € 8,25

​​Schoenen: € 5,75

Helm: Gratis (SnowWorld hanteert een helmplicht op de piste)

​Skistokken: Gratis

 

Aanmeldformulier

Nog even geduld! Aanmelden voor het Skiën en Snowboarden in SnowWorld is nog niet mogelijk.

Dit evenement is binnenkort open voor inschrijving