SKIËN & SNOWBOARDEN

About
Aanmelden niet mogelijk

SnowWorld Zoetermeer is deze dag het domein van Railsport!

Dit jaar is SnowWorld Zoetermeer beschikbaar voor alle deelnemers van Railsport. Je kunt kiezen: Kom deze dag vier uur lang skiën of snowboarden op een van Nederlands koudste plekken.

 

Urenlang wintersportplezier

Op de dag zelf kun je de pistekaarten tussen 10.00 en 12.30 uur afhalen bij de Railsportbalie. Deze pistekaarten geven recht op maar liefst 4-uur piste-toegang. De kaarten zijn tot 18.00 uur geldig. 

Je mag dus zelf bepalen van hoe laat tot hoe laat je gaat skiën of snowboarden. Wil je even pauze houden na één of twee uur op de piste? Dan kun je de piste afgaan en stopt de tijd. Zodra je de baan weer op gaat, gaat de tijd weer verder. Zo weet je zeker dat je vier uur lang kunt skiën of snowboarden.  

Lessen zijn 'UITSLUITEND' voor echte beginners!

Naast het vrij skiën en/of snowboarden worden er ook diverse lessen aangeboden welke verzorgd worden door gediplomeerde instructeurs. Heb je nog nooit geskied, neem dan les. Wil je kennis maken met het populaire snowboarden? Dan is dit jouw kans! Als je al een klein beetje kunt skiën of snowboarden, dan zijn de beginnerslessen voor jou NIET geschikt. Het is 'uitsluitend' voor echte beginners zonder enige ervaring.

 

Deelname aan de lessen (1 uur) kost € 7,50 p.p. Je dient bij aanmelding reeds aan te geven of je gebruik wilt maken van de lessen. Houdt er rekening mee dat de inschrijving voor deze lessen beperkt is. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Deelname aan de skilessen is mogelijk vanaf 6 jaar, deelname aan snowboardlessen vanaf 8 jaar.

Warme chocomel en Glüwhein

Van skiën en snowboarden krijgt men dorst en trek, maar ook daar wordt voor gezorgd. Speciaal voor Railsport zal SnowWorld tegen gereduceerd tarief lekkere warme chocomel en glühwein schenken in het après-ski chalet halverwege de piste.

 

Actiemenu

 

Voor onze deelnemers heeft SnowWorld drie verschillende Railsport actiemenu’s samengesteld in het zelfbedieningsrestaurant. Tussen het skiën of snowboarden door in de koude hal, warm je weer helemaal op dankzij één van deze smakelijke menu’s. 

Jij hebt de keuze uit de volgende menu's (prijspeil 2018):

€ 7,50     Megaburger met frites  
€ 12,50   Schnitzel met frites
€ 7,50     Pasta met saus

 

Heb jij een beperking, dan is deze slogan voor jou: "Wintersporten met een beperking is géén beperking!"

Zou jij graag de wintersport willen beleven, maar denk je dat dit onmogelijk is omdat je een beperking (lichamelijk, verstandelijk of meervoudig) hebt? Railsport gaat jou dit jaar de mogelijkheid geven om aan jezelf te bewijzen dat ook jij kan wintersporten! Misschien is dit wel de eerste opstap naar jouw toekomstige wintersportvakantie!

Wanneer jij deze uitdaging aan wilt gaan, dan nodigen wij ook jou uit voor ons Railsport Ski & Snowboard event bij SnowWorld. Samen met onze partner Shos (Stichting gehandicapten op ski’s) gaan wij jou bewijzen dat ook jij kan wintersporten. Je krijgt deze dag individueel les en gaat ervaren dat je ook met een beperking plezier kunt beleven op ski’s of een snowboard. Want… wintersporten kan nagenoeg met elke beperking.

Klik hier voor meer info voor onze Shos lessen.

Materiaalhuur (prijspeil 2019)

 

Het huren van de materialen (ski’s en/of schoenen) is voor rekening van de deelnemers. 

 

Ski's / snowboard:

€ 7,50 voor volwassenen

€ 5,50 voor kinderen (<12 jaar)

Schoenen:

€ 5,00 voor volwassenen

€ 3,50 voor kinderen (<12 jaar)

 

Helm:

€ 2,50 voor volwassenen

€ 2,50 voor kinderen (<12 jaar)

Skistokken:

Gratis