top of page

Hotel SnowWorld Landgraaf

Combineer je bezoek aan het Railsport event Skiën of Snowboarden met een hotelovernachting bij SnowWorld Landgraaf! En maak er een leuk weekendje weg van!

Hotel Snowworld

Hotel SnowWorld Landgraaf

Ga jij met Railsport Skiën of Snowboarden in 2022? Combineer je bezoek dan met een hotelovernachting bij SnowWorld Landgraaf. Bezoek tijdens dit weekendje weg bijvoorbeeld Maastricht, Heerlen of Sittard, en ontdek het bourgondische Limburg.

In het weekend van Railsport Skiën & Snowboarden biedt SnowWorld 15% korting op de basisprijs van een hotelovernachting (2 personen, comfort room, exclusief ontbijt).

Actie informatie

Actieperiode: Deze actie is uitsluitend geldig op een verblijf in het weekend van het Railsportevenement in SnowWorld Landgraaf (2023).

RailsportprijsOvernacht in hotel SnowWorld Landgraaf voor €80,00 per kamer op basis van een tweepersoonsbezetting in een comfort room. Reservering is exclusief ontbijt. 

Locatie: SnowWorld Landgraaf

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: Alle leeftijden

Voorwaarden:

  • Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

  • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de Railsport actie.

Eventmanager: Denice Sprengers

SnowWorld Skiën en Snowboarden
Familie op wintersportvakantie

Actie

Klik hieronder op 'Actie aanvragen' en vul jouw gegevens in. Na registratie ontvang je jouw persoonlijke Railsportvoucher.

 

Neem vervolgens telefonisch contact op met SnowWorld Landgraaf om te boeken. Op basis van deze voucher ontvang je 15% korting op jouw boekingsfactuur. 

 

Boeken kan telefonisch via SnowWorld Landgraaf: 045 - 547 0760

Aanmeldformulier

Actieformulier

Vul onderstaand formulier in en ontvang een actievoucher voor Hotel SnowWorld Landgraaf.

Gerelateerde events

bottom of page