top of page

Alpine Hotel Landgraaf

Combineer je bezoek aan het Railsport event Skiën of Snowboarden met een hotelovernachting bij SnowWorld Landgraaf! En maak er een leuk weekendje weg van!

Hotel Snowworld

Alpine Hotel Landgraaf

Ga jij met Railsport Skiën of Snowboarden in 2023? Combineer je bezoek dan met een hotelovernachting bij SnowWorld Landgraaf. Bezoek tijdens dit weekendje weg bijvoorbeeld Maastricht, Heerlen of Sittard, en ontdek het bourgondische Limburg.

In het weekend van het Skiën & Snowboarden event biedt SnowWorld een speciaal Railsport tarief op een hotelovernachting (2 personen, comfort room, exclusief ontbijt).

Klik hieronder op 'Actie aanvragen' en vul jouw gegevens in. Na registratie ontvang je jouw persoonlijke Railsportvoucher met uitleg hoe je jouw boeking definitief kunt maken.

Actie informatie

Actieperiode: Deze actie is uitsluitend geldig op een verblijf in het weekend van het Railsportevenement in SnowWorld Landgraaf (2023).

RailsportprijsOvernacht in hotel SnowWorld Landgraaf voor €80,00 per kamer op basis van een tweepersoonsbezetting in een comfort room. Reservering is exclusief ontbijt. 

Locatie: SnowWorld Landgraaf

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: Alle leeftijden

Voorwaarden:

  • Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

  • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de Railsport actie.

Eventmanager: Denice Sprengers

SnowWorld Skiën en Snowboarden
Aanmeldformulier

Actieformulier

Hotel SnowWorld Landgraaf is volgeboekt, derhalve is het niet langer mogelijk om gebruik te maken van deze actie.

Graag tot ziens bij één van onze andere activiteiten.

bottom of page