top of page

Skiën met een beperking

Helaas! Aanmelden voor het Show - Skiën met een beperking in SnowWorld is niet mogelijk. Besloten is om het Railsport SnowWorld event op deze datum te annuleren.

Shos (zit)skien

Annulering Railsport SnowWorld event

Bij het samenstellen van de eventkalender begin dit jaar, hebben wij met veel enthousiasme het SnowWorld event vastgezet op zondag 10 oktober. Dit met de gedachtegang dat we op deze datum, de coronaperiode, al langere tijd achter ons hadden gelaten. Helaas is de realiteit anders en bieden zelfs de nieuwe versoepelingen geen soelaas voor dit evenement.

 

De reeds geldende maatregelen alsook de nieuwe maatregelen omtrent binnen locaties en horeca, bieden onze partner SnowWorld onvoldoende mogelijkheid, om het grote aantal Railsportdeelnemers op gepaste en verantwoordelijke wijze te ontvangen. Derhalve is er besloten om het Railsport SnowWorld event op deze datum te annuleren. Houdt wel onze communicatiekanalen in de gaten voor toekomstige SnowWorld acties/events.

Evenement informatie

Datum: evenement geannuleerd

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Railsport ontvangstbalie: 10.00 - 12.30 uur

Aanvang: 10.00 uur

Einde: 18.00 uur

LocatieSnowWorld, Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer

Leeftijd: vanaf 6 jaar 

Kosten: deelname is gratis. Materiaalhuur: gratis

Introducés: Maximaal 1 introducés per medewerker.

Introducébedrag is € 10,00.

Coronaprotocol: Voor deelname aan dit evenement dien je een vaccinatiebewijs dan wel negatieve coronatest te overhandigen middels de coronacheckapp, daar de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden en wij het eventreglement van Rijksoverheid dienen te hanteren. Meer informatie is te vinden in ons coronareglement.

Eventmanager: Astrid Nolens

180930 SnowWorld (17).jpg
warme chocolademelk

Ervaren partner Shos

Onze partner Shos heeft jarenlange ervaring in het lesgeven aan deelnemers met een beperking. Dit kan een lichamelijke, verstandelijke, visuele, auditieve of meervoudige handicap betreffen. Shos gaat uit van wat een leerling allemaal kan en dat is doorgaans heel erg veel.

 

Specifiek geschoolde instructeurs: ​De leraren zijn aanvullend geschoold om de lessen aan te passen op de verschillende deelnemers en hebben de beschikking over extra oefenmateriaal en praktische hulpmiddelen zoals zitski’s, lange skistokken, etc. Kijk voor meer info op www.shos.nl wat Shos allemaal doet!

Twijfel?

Bij twijfel wél oversteken. Doe mee en ervaar hoe leuk het is!

Wanneer het bovenstaande betrekking heeft op jou, je partner, je kind(eren) of jouw introducé, twijfel dan niet en doe mee. Dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met deze fantastische sport. Wintersport is namelijk voor iedereen bereikbaar!

Via het aanmeldformulier kun jij jezelf, je partner, kind en/of je introducé aanmelden voor een Shos-les tijdens het Railsport Ski & Snowboard event bij Snowworld Zoetermeer. 

SnowWorld
Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Helaas! Aanmelden voor het Shos event in SnowWorld is niet meer mogelijk.

Dit evenement is geannuleerd.

Gerelateerde events

bottom of page