SKIËN MET EEN BEPERKING

About
Aanmelden niet mogelijk

Skiën of snowboarden voor onze deelnemers met of zonder uitdaging! 

Zou jij of je gezin of misschien wel jouw introducé graag de wintersport willen beleven, maar denk je dat dit onmogelijk is vanwege een beperking (lichamelijk, verstandelijk of meervoudig)? Railsport biedt jou de mogelijkheid om te ervaren dat iedereen kan wintersporten! Misschien is dit wel de eerste stap naar jouw/jullie toekomstige vakantie in de sneeuw! 

 

In samenwerking met stichting Shos bieden wij deze vorm van wintersport aan middels een clinic tijdens het exclusieve Railsport SnowWorld event. Heb jij een extra uitdaging of één van je gezinsleden? Geef jezelf of jouw gezinslid dan zeker op en ervaar met Railsport de mogelijkheden van wintersport!  

 

Wil jij deze leuke dag ervaren?

Wanneer jij of één van jouw gezinsleden deze try-out aan wilt gaan, dan nodigen wij jou uit voor ons exclusieve Railsport Ski & Snowboard event bij SnowWorld Zoetermeer. Samen met onze partner Shos (Stichting gehandicapten op ski's) gaan wij jou bewijzen dat iedereen kan wintersporten. Je krijgt deze dag individueel les en zult ervaren dat je ondanks een beperking veel plezier kunt beleven op ski's of een snowboard.

 

Onze ervaren partner Shos

Onze partner Shos heeft jarenlange ervaring in het lesgeven aan deelnemers met een beperking. Dit kan een lichamelijke, verstandelijke, visuele, auditieve of meervoudige handicap betreffen. Shos gaat uit van wat een leerling allemaal kan en dat is doorgaans heel erg veel.

 

Specifiek geschoolde instructeurs

De leraren zijn aanvullend geschoold om de lessen aan te passen op de verschillende deelnemers en hebben de beschikking over extra oefenmateriaal en praktische hulpmiddelen zoals zitski’s, lange skistokken, etc. Kijk voor meer info op www.shos.nl wat Shos allemaal doet!

 

Bij twijfel wél oversteken. Doe mee en ervaar hoe leuk het is!

Wanneer het bovenstaande betrekking heeft op jou, je partner, je kind(eren) of jouw introducé, twijfel dan niet en doe mee. Dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met deze fantastische sport. Wintersport is namelijk voor iedereen bereikbaar!

Via het aanmeldformulier kun jij jezelf, je partner, kind en/of je introducé aanmelden voor een Shos-les tijdens het Railsport Ski & Snowboard event bij Snowworld Zoetermeer. 

Heb jij familie en/of vrienden met een beperking?

Tijdens deze Railsportdag is jouw familie alsook jouw vrienden van harte welkom om deel te nemen aan het Railsport Ski & Snowboard event voor mensen met een beperking! Het gaat niet alleen om mensen met een lichamelijke beperking, maar ook met een geestelijke beperking of een combinatie van beiden.