top of page

Wintersport Italië

Specifieke annuleringsvoorwaarden

Dit evenement kent afwijkende annuleringsvoorwaarden ten opzichte van de algemene voorwaarden van Railsport Nederland. Punt 04 van de algemene voorwaarden wordt in zijn geheel vervangen door onderstaande tekst en is uitsluitend bepalend voor dit specifieke evenement.

A1.1

Annulering door deelnemer binnen de periode van aanmelding tot 60 dagen voorafgaand aan de vertrekdag is kosteloos.

 

A1.2

Bij annulering door deelnemer binnen de periode van 60 tot 30 dagen voorafgaand aan de vertrekdag wordt 50% van de totale Railsport arrangementsprijs in rekening gebracht.

A1.3

Bij annulering door deelnemer binnen de periode van 30 dagen voorafgaand aan de vertrekdag wordt 100% van de totale Railsport arrangementsprijs in rekening gebracht.

A1.4

Een introducé is niet hoofdelijk aansprakelijk voor de reservering en kan daarom geen annulering doorgeven. Annuleringen dienen schriftelijk te geschieden door de hoofdboeker.

A1.5

Railsport heeft het recht om het arrangement, op enig moment en zonder opgaaf van reden, te wijzigen of te annuleren. Bij annulering door Railsport geldt geen voorrang op inschrijving voor het volgende Wintersportarrangement.

A1.6

Annuleringen kunnen uitsluitend per e-mail (info@railsport.nl) plaatsvinden. 

Versie 20 september 2022

bottom of page