top of page

Bestelinstructies

Boekingsinstructies
Hieronder vind je per vestiging de bestelinstructies. Lees dit goed door!

Mocht jij vragen hebben over deze actie kun je contact opnemen met Railsport via info@railsport.nl. Voor specifieke vragen omtrent jouw boeking adviseren wij je contact op te nemen met Street Jump via info@streetjump.eu of bij de desbetreffende vestiging.

 • Voor wie staat deelname aan Railsport Nederland open?
  Deelname staat open voor alle medewerkers van bedrijven, die aangesloten zijn bij Railsport, inclusief diens partner en kinderen (tot 21 jaar). Je hoeft nergens lid van te worden, het feit dat jij werkzaam bent bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven is voldoende om deel te kunnen nemen. Het merendeel van onze events is gratis.
 • Wat zijn de deelname voorwaarden?
  Om de evenementen voor iedereen prettig te laten verlopen, heeft Railsport voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden worden bij inschrijving automatisch van kracht. Zo dient iedere deelnemer zich op de dag van het evenement te legitimeren en verwachten wij een tijdige afmelding wanneer deelname aan een activiteit waarvoor is ingeschreven niet mogelijk blijkt. De complete voorwaarden tref je hier aan.
 • Hoe kan ik lid worden van Railsport?
  Om deel te nemen aan onze activiteiten hoef jij geen 'lid' te zijn van Railsport. Indien er een evenement (of actie) is waar jij graag aan wilt deelnemen, hoef jij enkel het aanmeldformulier van het desbetreffende evenement in te vullen en te verzenden. Na ontvangst van jouw aanmelding sturen wij binnen twee werkdagen een bevestiging van aanmelding toe. Let wel, plaatsing is afhankelijk van de nog beschikbare capaciteit.
 • Hoe kan ik op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen?
  Om op de hoogte te blijven van alle komende activiteiten kun jij je inschrijven voor de Railsport nieuwsbrief. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via onze website.
 • Kan ik mij als gepensioneerde aanmelden voor events?
  Het merendeel van onze events zijn ook opengesteld voor oud-medewerkers (gepensioneerden/VUT) van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Als gepensioneerde kun jij je dus nog steeds aanmelden voor onze events.
bottom of page