STRONG VIKING RUN

About
Aanmelden niet mogelijk

Are you strong enough to be a Viking?

 

Misschien moet je eerst de trailer van dit event even bekijken, alvorens je verder gaat met lezen! Waarschijnlijk kun je na het zien van de video niet meer wachten tot je kan deelnemen aan deze fantastische run.

 

En... lijkt jou deze run ook fantastisch? Ga dan deze uitdaging (samen met je collega's of vrienden) aan en klik direct op aanmelden! 

De eindtijd is onbelangrijk. Samenwerken is een must!

 

De Strong Viking Obstacle Run is niet te vergelijken met Mud Masters, StrongManRun, Breakoutrun of Stormloop. De Strong Viking is uniek, omdat zij beschikken over het beste parcoursgebied van Nederland.

 

In deze natuurgebieden kom je bossen, heuvels, modder en water tegen. Ook werkt Strong Viking met startvakken zodat er op het parcours geen opstoppingen ontstaan. Verder heeft de run unieke en spectaculaire hindernissen gebaseerd op de Viking tijd. Tot slot beschikt de Strong Viking over het grootste obstacle run parcours. Hierdoor loop je één grote ronde en kom je niet steeds dezelfde obstakels tegen!

 

 

Wat is een Obstacle Run?

 

Obstacle run, stormbaan, hindernisloop, obstakelloop; er zijn veel termen voor deze populaire sport. Een obstacle run is een event waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid van de deelnemers op de proef te stellen. Vaak gaat de route door de natuur en komen de deelnemers onderweg modder en water tegen. Er zijn verschillende ‘obstakel categorieën’, zoals modder, ijs, elektriciteit, monkey bars, muren, water, autobanden, touwnetten en tijgeren.

 

 

Railsport heeft haar eigen obstacle!

 

Net als je denkt dat je alles wel hebt gehad aan obstacles op het parcours, sta je plots voor een ogenschijnlijk onneembare vesting; het enige echte Railsport Obstacle. Al snel kom je tot de conclusie dat met alle hulp van de daar aanwezige Railsport vikingen ook dit obstakel goed te doen is. Bovendien krijg je bij dit obstakel zoveel adrenaline door de vette muziek die door Railsport gedraaid wordt, dat je haast opgetild wordt door trillingen uit de speakers en het plots een heel eenvoudige hindernis blijkt te zijn! Snel even een drankje en een reep scoren bij de Railsport Viking tent en je kan de rest van het parcours met gemak volbrengen!

 

 

Afstanden

 

De Strong Viking Run Water Edition heeft een parcours van 7 kilometer met 15 obstacles en een parcours van 13 kilometer met 22 obstacles. Er is ook een zwaarder parcours van 19 kilometer met 38 obstacles. Kortom, voor iedereen is er een ideale afstand om te gaan voor de meest mooie outdoor challenge van het jaar!

 

 

Individueel of als team inschrijven

 

Je kunt individueel of met een team deelnemen aan de Strong Viking Obstacle Run. Kameraadschap staat hoog in het vaandel bij dit evenement, dus trommel je collega’s op om een team te vormen en sta samen aan de start. De kick die je beleeft bij dit evenement is nog groter als je deze kunt delen met je teamgenoten.

 

Schrijf jij je individueel in? Wees niet bang om alleen te lopen, want je start straks samen met alle Railsport-Vikings in hetzelfde startvak. Om 12.00 uur begint jullie run en sta je sterk met alle spoorwegmedewerkers om samen op, door, langs en over de obstakels te komen.

 

De eindtijd is absoluut ondergeschikt. Het gaat om samen aankomen en je wordt door iedereen om je heen geholpen. En… bij het obstacle van Railsport helpen wij je uiteraard!

Parkeren Strong Viking Run

Kom je met de auto naar de Strong Viking Run? Koop dan nu alvast online je parkeerticket voor € 8,00 en wees zeker dat jij een plek hebt op het terrein. Op de dag zelf kun je natuurlijk ook een parkeerticket aanschaffen, de kosten bedragen dan € 10,00. 

Stel je eigen team samen

 

Vorm samen met je collega’s een team en ga de strijd aan met andere teams. Voorafgaand, tijdens en na afloop (met een Viking drankje in de hand) ontmoet je collega’s van andere bedrijfsonderdelen. Kortom: je bent niet alleen sportief bezig, maar je ontmoet deze dag ook (nieuwe) mensen van andere spoorwegbedrijven om onder leuke omstandigheden te netwerken.

Dus... verzin een stoere naam en kom in een eigen Viking Team-outfit om te laten zien dat jullie echte Vikingen zijn en er met jullie niet te sollen valt.

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel