H2O SUPPEN

About
Aanmelden niet mogelijk

Relaxt of toch intensief?

Suppen, dat van oorsprong is ontstaan in Hawaï, kent een sterke opmars in Nederland en is daarmee onder de echte waterrat populairder dan ooit. Door de vele wateren, kanalen, grachten en polders is Nederland de ideale plek om SUP op een ultieme manier te beleven. 

SUP, oftewel Stand Up Paddling is door zijn laagdrempeligheid en veelzijdigheid één van de snelst groeiende sporten wereldwijd. Met een peddel in de hand en een supboard onder de voeten ontdek je dit kikkerlandje op een ontspannen manier vanaf het water. Maar... niets is wat het lijkt! Suppen ziet er misschien wel heel relaxt uit, maar ondertussen ben je heel actief bezig en activeer je álle grote spiergroepen. Het H2O SUP-event geeft jou het ultieme vrijheidsgevoel en is daarnaast de perfecte manier om kennis te maken met de beginselen van SUP. 

Wat heb je nodig?

 

Afhankelijk van het weer heb jij sportieve (gemakkelijke) kleding of een wetsuit nodig. De SUP's die regelen wij!

 

Voor wie? 


Wil jij de basisbeginselen van het suppen leren en gezellig met jouw collega's en/of gezinsleden over de wateren vertoeven, dan is deze SUP-ervaring echt iets voor jou! De ervaren instructeurs nemen je gedurende 1,5 uur mee het water op en leren jou alle tips en tricks waarmee jij het suppen snel onder de knie zal hebben! Terwijl jij bezig bent jouw balans te bewaren kan je tevens genieten van de prachtige omgeving en uitdagingen van de Loosdrechtse plassen! 

 

Meld je nu aan!

 

Enthousiast geworden? Meld je snel aan en ontdek tijdens H2O Suppen de mooie wateren die Nederland rijk is.