top of page

TEST PAGINA

Het parcours tijdens deze Bergcross loopt door bochtige zandpaden in een heuvelachtig bos, waarbij één ronde 2,2 kilometer bedraagt. Deelnemers kiezen zelf het aantal ronden (1, 2, 3 of 4) die worden gelopen.

Bergcross

TEST PAGINA - Bergcross

Railsport neemt in 2022 weer deel aan één van de mooiste crossen van Nederland, namelijk de: Amersfoortse Bergcross. Een cross leidt grotendeels over een onverhard parcours. Waarbij er sprake is van eenzelfde start- en finishlijn en worden er één of meerdere ronden gelopen.

 

Door de vele verschillende afstanden die bij de Amersfoortse Bergcross worden aangeboden, is dit 'de' ultieme uitdaging voor iedere crosser. Voor iedere loper (zowel de recreant als voor de gevorderde loper) is er een afstand naar keuze: 2,2 km, 4,4 km, 6,6 km of 8,8 km.

Evenement informatie

Datum: 24 april 2022

Openingstijd Railsport ontvangstbalie (onder voorbehoud)

Aanmelden: 11.00 uur - 12.00 uur

Start Bergcross: 12.30 uur 

Einde: per loopafstand verschillend

Locatie: Stationsplein 299 te Amersfoort. (onder voorbehoud)

Railsport Runnershome in het gebouw van SOVA Railzicht,

P&R terrein bij het station.

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: vanaf 14 jaar

Afstanden: 2,2 - 4,4 - 6,6 of 8,8 km.

Kosten: deelname is gratis

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker,  

Introductiebedrag: € 12,50 o.v.v. wijzigingen

Veilig bezoek: We zijn weer open! Lees hier waar je met een bezoek aan de Railsport evenementen rekening mee moet houden.

Eventmanager: Esther Fonville

Women's Race
Bergcross.jpg

Tijdregistratie

De organisatie van de Bergcross maakt voor de tijdregistratie gebruik van een tag die verwerkt is in het startnummer. Deze chip is een ‘plaatje’ dat op de achterkant van ieder startnummer geplakt zit en zo vederlicht en flinterdun is dat je er niets van merkt tijdens het lopen.

 

Als deelnemer hoef je niets anders te doen dan jouw startnummer op de gebruikelijke wijze op de voorkant van je hardloopshirt te bevestigen, de ‘race’ te lopen en je (bruto- en netto-) tijd wordt automatisch geregistreerd. Deelnemers kunnen dus geen gebruik maken van een eigen (Champion)chip.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor de Bergcross is helaas niet meer mogelijk! 

bottom of page