TIPS VAN COLLEGA'S

Soms ontvangen wij tips voor leuke evenementen of acties. Deze tips plaatsen wij dan op deze pagina. Bekijk dus snel wat jouw collega's ingestuurd hebben! 

Dus mocht jij een leuke tip hebben en deze willen delen met je collega's, geef deze dan aan ons. Wij zullen vervolgens zorgen voor plaatsing op deze webpagina.

PS. Laat het ons ook even weten wanneer de tip dan wel de actie niet langer actueel is.

 

Let wel: dit zijn geen acties of tips van Railsport, dus wij kunnen je hierover niet informeren.

SamenLoop voor Hoop

Ingezonden door: Monique Gerfen,

Integriteit & Compliance NS

In het weekend van 11 en 12 juli 2020 wordt de SamenLoop voor Hoop in de gemeente Lochem georganiseerd. Tijdens een 24-uurs wandelestafette zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek.

 

Website: SamenLoop voor Hoop

Cycling 4 Climate

Ingezonden door: Reinout Wissenburg,

Manager Strategische Duurzaamheid ProRail

Steun lokale duurzame projecten en initiatieven met Cycling 4 Climate in Utrecht door tijdens dit sportevenement zoveel mogelijk kilowatturen bij elkaar te trappen!

 

Website: Cycling 4 Climate

De Groene Grensloop

Ingezonden door: Niek Noorlandt,

Veiligheid en Service NS

Een afwisselende wandeltocht door Veenendaal, Ede en Rhenen op zaterdag 27 juni 2020! 

Deze wandeltocht leid je door prachtige natuurgebieden. Kies welke afstand bij jou past (6, 10 of 30 kilometer) en geniet van de mooie natuur! De verschillende afstanden maken deze wandeling zeer geschikt voor zowel de recreant alsook de getrainde wandelaar! 

Website: De Groene Grensloop

Giro di Muscoli

Ingezonden door: Jeanne Volker,

Teammanager kwaliteit NS Techniek

Een epische fietstocht waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar ALS/SLA/MND. Deze tocht van in totaal ruim 2.300 kilometer kent maar liefst 15 etappes en gaat van Londen, via Arnhem naar Fano (Italië). 

Website: Giro di Muscoli

Inner Stance

Ingezonden door: Leontine Poel, Projectmanager Marketingcommuni-catie

Een uniek concept waarbij de focus ligt op de 4B's; Body, Being, Balance en Business. Dit zijn de vier fundamentals van je leven en vormen de basis voor succes. Aan de hand van work-outs, coaching sessies en trainingen resulteert Inner Stance high-end result coaching voor de toegewijde mens. 

Website: Inner Stance

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel