USIC ALPINE SKIËN

About
Aanmelden niet meer mogelijk

Ga jij de strijd aan met jouw internationale spoorwegcollega's?!

​​

Het is weer zo ver: het internationale kampioenschap Alpine Skiën! Deze sport is er tot nu toe niet een waarbij wij Nederlanders de grootste prestaties hebben neergezet. Daar kan wellicht volgend jaar verandering in komen als we deelnemen aan de USIC kampioenschap in Samoëns, Frankrijk! 

Je neemt het op tegen spoorwegcollega's uit België, Frankrijk, Bulgarije, Duitsland, Rusland, Tsjechië, Luxemburg en Zwitserland.

 

Uiteraard is het winnen van het kampioenschap niet doelstelling één, maar gaat het voornamelijk om het opdoen van deze fantastische internationale ervaring! 

​​

Voor wie?

 

Railsport Nederland is op zoek naar spoorwegmedewerkers die de uitdaging aandurven te gaan en de Nederlandse Spoorwegsector willen vertegenwoordigen. Voorwaarde is dat je goede ervaring hebt met skiën en bij voorkeur ervaring met slalom. 

 

In tegenstelling tot onze nationale evenementen, kunnen voor de USIC-kampioenschappen uitsluitend medewerkers geselecteerd worden die in actieve dienst zijn bij één van de bij Railsport aangesloten bedrijven.

​​

Samenstelling selectie

Elk land vaardigt een team af dat bestaat uit maximaal 6 heren, 3 dames, 1 coach en een delegatieleider (wijzigingen onder voorbehoud). De samenstelling wordt bepaald op basis van de selectietraining die plaatsvindt op donderdag 1 november, te SnowWorld Zoetermeer. Kan je niet bij deze training aanwezig zijn, dan is deelname helaas niet mogelijk.

Op basis van het aantal aanmeldingen voor de selectiedag, kan Railsport besluiten een voorselectie te houden. Iedereen ontvangt in dit geval vooraf bericht of zij deel kunnen nemen aan de selectiedag. Verdere informatie over de selectie staat vermeld in de brochure. 

Deelnemen

Overweeg jij het om deel te nemen aan dit uitdagende en unieke evenement? Vraag dan via bovenstaande button geheel vrijblijvend een informatiepakket aan. In dit pakket kan je uitgebreide informatie vinden betreffende het evenement, hoe de selectieprocedure verloopt en welke (deelname)voorwaarden Railsport stelt. 

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel