top of page

Openstelling events

Yes, we mogen weer! Wat hebben we dit en vooral 'jullie' gemist! Wij zijn op dit moment druk de laatste puntjes op de "i" aan het zetten en de eerste evenementen staan alweer gepland! 

Maar.... Uit ervaring weten we ook, dat regels, die invloed hebben op de deelnamevoorwaarden, snel kunnen wijzigen. Houdt daarom deze pagina in de gaten voor de laatste stand van zaken. 

Ontwerp zonder titel (32).png

We mogen weer!

Met de huidige versoepelingen vanuit de Rijksoverheid worden de Railsport events weer opgestart. Wij kijken hier erg naar uit! Let wel, wij kunnen niet voorspellen wat de toekomst brengt. Railsport volgt te alle tijden de, op dat moment geldende, wet en regelgeving opgelegd vanuit de Rijksoverheid. Op deze manier kunnen we de veiligheid van onze deelnemers en onze medewerkers zo goed mogelijk waarborgen.

Wij zien je graag bij één van onze events!

Evenementen kalender

Yes, we mogen EINDELIJK weer! Bekijk snel de kalender om te zien welke evenementen open staan voor deelname. Meld je snel aan, want voor je het weet zitten de events vol!

 

We doen er alles aan om jou een fantastische dag te bezorgen. Maar let op: Het coronavirus is niet weg. Mensen worden nog steeds ziek.. Volg daarom voor een veilig bezoek altijd de 'basisregels' op. Alleen zo kan Railsport events blijven organiseren! 

Events.png
Railsport

Veelgestelde vragen

Wanneer hoor ik of een evenement doorgaat?

Wij gaan ervan uit dat de opengestelde evenementen doorgang kunnen vinden! Mocht een event in het uiterste geval geannuleerd worden, communiceren wij dit z.s.m. per e-mail naar de deelnemers.

Heb ik een QR-code nodig bij de Railsport evenementen?

Op dit moment heb je geen coronatoegangsbewijs nodig voor deelname aan onze buiten evenementen. Wij volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Wanneer dit wijzigt stellen wij jullie hiervan tijdig op de hoogte.

Is het dragen van een mondkapje verplicht?

Kom jij met het OV naar onze eventlocatie? Houdt voor de laatste regels omtrent mondkapjes de website van Rijksoverheid in de gaten.  Het dragen van een mondkapje bij onze buiten evenementen is op dit moment niet verplicht. Mag uiteraard wel! 

Kan ik tijdens evenementen gebruik maken van horeca?

Indien de desbetreffende locatie deze voorziening heeft, dan is dit mogelijk. Let op: locaties houden hierin de maatregelen van de Rijksoverheid aan.

Berichtgeving bij wijzigingen

Hoe ontvang ik nadere informatie bij veranderingen?

Mocht er plots verandering in de corona-situatie komen, zullen wij onze deelnemers direct op de hoogte stellen per e-mail, dan wel via onze social media kanalen en deze website.

Wat als er veranderingen komen in het coronatoegangsbewijs ofwel "G" beleid?

Vanaf vrijdag 25 februari hebben wij als evenementen-organisatie 'gelukkig' niet meer te maken met het coronatoegangsbewijs (3G). Mocht dit in de toekomst terugkeren,  zullen wij de evenementen opnieuw beoordelen en mogelijk herzien.

Wat als een evenement niet doorgaat en ik al heb betaald?

Bij evenementen met een betaalverplichting krijg je automatisch de betaling binnen twee weken terug gestort. 

vrouw Typen

Basisregels voor iedereen

Railsport Covid
Basisregels
bottom of page