About
Aanmelden niet mogelijk

VELDVOETBAL NAJAAR

Veldvoetbal najaarstoernooi voor alle categorieën (dames, heren en 35+)


Eén van de meest sportieve evenementen van Railsport!


Iedere keer is het najaarstoernooi een succes en daarom staat dit toernooi dit jaar (het jaar dat er geen Railsportdag in Mill wordt georganiseerd) samen met het voorjaarstoernooi op de Railsportkalender.

 

Natuurlijk verwachten verwachten we weer een flink aantal teams die samen garant staan voor een gezellige maar vooral sportieve dag. Nemen jij en jouw collega’s dit jaar ook deel?


Dit veldvoetbaltoernooi is zowel voor dames-, heren- en gemengde teams. Een team bestaat uit minimaal 1 keeper en 5 veldspelers. Er wordt gespeeld op een half veld.

Een categorie naar jouw keuze

 

Tijdens dit toernooi wordt er gespeeld in verschillende categorieën, mits per categorie voldoende aanmeldingen zijn. De categorieën zijn: alle leeftijden, 35-plus, gemengd en dames. Bij het 35-plus toernooi geldt dat alle spelers van het team 35 jaar of ouder zijn. Damesteams (van alle leeftijden) kunnen, indien gewenst, ingedeeld worden bij de 35-plus categorie.

Teamsamenstelling


Een team bestaat uit minimaal 1 keeper en 5 veldspelers. Er wordt gespeeld op een half veld. Uiteraard kun je je ook individueel of met je gezinsleden opgeven. Wanneer je zelf geen team bij elkaar kunt krijgen, dan proberen wij te zorgen voor de samenstelling van teams met individuele deelnemers.

Spelers zijn uitwisselbaar

Blijkt jouw team op het laatste moment of tijdens het spel incompleet te worden? Geen probleem! Je kunt dan een speler van een ander deelnemend team opstellen, dat op dat moment niet hoeft te spelen. Een speler mag/kan dus voor meerdere teams uitkomen.

Stel je eigen team samen en meld je aan

 

Vorm samen met collega’s een team en ga de strijd aan met andere teams. Voorafgaand, tijdens en na afloop van het toernooi (met een lekker drankje) ontmoet je collega’s van andere bedrijfsonderdelen. Kortom: je bent niet alleen sportief bezig, maar je ontmoet deze dag ook (nieuwe) mensen van andere spoorwegbedrijven om onder leuke omstandigheden te netwerken.

Dus... verzin een leuke naam voor je team! De teamcaptain meldt het team aan bij Railsport Nederland. Hij of zij ontvangt voorafgaand aan het evenement alle informatie en zal deze aan de teamleden doorgeven.

 

Fairplay; zonder respect geen voetbal!

 

Voetbal is een fantastisch sport waar veel mensen van houden. Wij dragen met zijn alle de verantwoordelijkheid om te zorgen dat dit zo blijft. De liefde voor de bal staat voorop. Railsport, de scheidsrechters alsook de Railsport-deelnemers en toeschouwers moeten op een veilige en plezierige manier van de sport kunnen genieten. 


De teamcaptains ontvangen bij deelname een wedstrijdreglement met toevoeging van de straftoemeting. Met de invoering van de straftoemeting worden individuen en teams, bij ongewenst gedrag, gestraft als de situatie dat vereist.