About
Aanmelden niet mogelijk

THEATERSPEKTAKEL

VIS À VIS

Uniek theater spektakel

 

Wil je een avond vol humor, verrassing en spektakel? Bezoek dan de voorstelling van Vis à Vis: ROBOT. Vis à Vis is een grootschalig buitentheater op overdekte tribunes, op een spectaculaire locatie aan het Almeerderstrand in Almere.

 

Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

 

 

Historie

 

Sinds 1990 heeft Vis à Vis in tal van producties de grenzen van locatietheater opgezocht en een vorm van uniek theater spektakel ontwikkeld. Daarmee hebben zij een groot publiek van Stockholm tot Wellington weten te verrassen.

 

Met voorstellingen zoals: Topolino, Drift, Picnic, Onderstroom en Central Park. Deze voorstellingen speelden zij op verschillende Theater Festivals, zoals; Oerol, de Parade en Boulevard. In 2007 verhuist Vis à Vis naar haar eigen locatie en vaste vestiging bij het Almeerderstrand. Hier maakt zij verschillende voorstellingen zoals Silo 8, Hart en Picnic.

 

 

Over de voorstelling ROBOT

Dit jaar speelt Vis à Vis de voorstelling ROBOT. ROBOT is een ontroerende science fiction comedy, waarin de mens de samenleving moet delen met hun kunstmatige evenbeeld.

Er wordt ingezoomd op het leven van Betty en Aad, een stel uit ‘de oude tijd’ dat zich staande probeert te houden in de nieuwe gerobotiseerde werkelijkheid. Langdurig, weten ze zich met humor, liefde en inventiviteit op de been te houden. Maar de dag nadert dat ook zij zich zullen moeten aanpassen aan het nieuwe systeem.

 

Geniet met je gezelschap van een spectaculaire theateravond!

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel