top of page

Spoor's Got Talent

Heb jij kennis en ervaring in de wereld van theater en wil jij ons achter en voor de coulissen ondersteunen bij onze eerste Spoor's Got Talent? Lees dan verder…

Railsport's Got talent.png

GESLOTEN

Wij zoeken óók talent achter de coulissen!

Voor het nieuwe Railsport theaterconcept Spoor's Got Talent, wordt het sfeervolle theater 'Aan de Slinger' te Houten in april en juni omgebouwd naar 'de' locatie voor een ware talentenshow met de crème de la crème uit de spoorwegsector.

 

Heb jij enige ervaring/affiniteit met het theater (acteerinstructie, muziek, theatersport, kleinkunst, cabaret, musical alsook productie, licht, geluid, etc.) en lijkt het jou leuk om ons te ondersteunen? Laat ons dit dan weten en dan gaan wij met elkaar en voor elkaar een fantastische Spoor's Got Talent show op donderdag 1 juni realiseren voor alle medewerkers binnen de spoorwegsector!

Qua benodigde inzet kan je denken aan alle nodige handelingen achter de coulissen als het snel wisselen van attributen op het podium, het begeleiden van de artiesten, het verstrekken van tips en tricks aan de artiesten, productie activiteiten alsook de jurering tijdens zowel de voorrondes alsook de finale en… al wat niet meer!

Ben jij de persoon die wij zoeken, vul dan onderstaand aanmeldformulier in voorzien van jouw ervaringen en motivatie. 

 

Datum: 22 april & 1 juni 2023

Locatie: Theater aan de Slinger. De slinger 40, Houten

Aanmelden is niet meer mogelijk

bottom of page