top of page

Railsport goes Vytal

Railsport goes Vytal, jij ook? Coach jezelf naar een vitaler leven. Plan snel en makkelijk jouw maaltijden in en genereer direct jouw boodschappenlijst.  

Vytal_Logo_rendered.jpg

Laat je inspireren

Railsport en Vytal hebben de handen ineengeslagen om jou te helpen met voeding, beweging en mindset! Wil jij graag een gezondere lifestyle, een sportief doel behalen of je mentale gezondheid een boost geven? Dan is Vytal het perfecte vitaliteitsplatform voor jou! 

 

Deze app, ofwel jouw online coach, biedt dagelijkse hulp bij vitaliteit door middel van eindeloos veel mogelijkheden. Van voedingsschema’s op maat, het volgen van een total body home work-out tot het zoeken van een rustmoment door te mediteren. 


‘Railsport goes Vytal’ geeft jou de eerste zet om persoonlijke doelen te stellen en deze te behalen. 


 

Evenement informatie 

Datum: Start programma 7 oktober 2024

 

Duur: 4 weken

Locatie: Online

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Leeftijd: Vanaf 18 jaar

Kosten: Deelname is gratis.

Eventmanager: Denice Sprengers

VYTAL_marketingafbeelding (56).jpg
VYTAL_marketingafbeelding (73).jpg

Programma

Vier weken lang ga je samen met Railsport aan de slag via de online tool Vytal met onder andere voeding, beweging, mindset en slaap. Wij willen jou en de andere deelnemers inspireren en motiveren om een goede start te maken met het behalen van jouw doelstellingen. Jij bepaalt hoe en welk pad je gaat bewandelen! 


Tijdens het avontuur met ‘Railsport goes Vytal’ komen er verschillende onderwerpen door middel van verschillende blogs aan bod, zoals: hoe kan je stress herkennen, hoe doorbreek je bepaalde patronen en hoe deel je je dag zo efficiënt mogelijk in? Wil jij jouw lifestyle aanpassen en heb je hier een klein beetje hulp bij nodig, meld je dan nu aan! 

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor dit (online) evenement is binnenkort mogelijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van Railsport goes Vytal? Meld je dan hier aan voor de Railsport nieuwsbrief.

bottom of page