HALLOWEEN

FRIGHT NIGHTS

Gesloten

BESTEL JOUW KAARTEN MET SPECIALE RAILSPORTVOORDEEL

Dit jaar ben jij de VIP!

Meer angst, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren. Beleef 20 jaar Halloween Fright Nights tijdens deze exclusieve editie. Dit jaar ben je een VIP. Een Very Important Prey, zoals Eddie het liefkozend noemt. Je krijgt alle aandacht, maar of je daar nu zo blij mee moet zijn?

 

Baan je een weg door het park. Onverwachte scares, een unieke 1-op-1-ervaring in Psychoshock: Outbreak, de geheel nieuwe walkthrough Wicked Woods, bizarre plottwists in Campsite of Carnage en nog veel meer.....Eddie en zijn freaks maken je met hoogst persoonlijke zorg DOODSBANG! Bereid je voor op een once in a lifetime experience. Letterlijk.

Bestellen

Denk jij dat je Halloween Fright Nights aandurft? Bestel dan snel jouw tickets met speciale Railsportvoordeel en bereid jezelf voor op een gruwelijk exclusief evenement! 

Vul het actieformulier in op onze website, ontvang de kortingsvoucher met hierop jouw unieke kortingscode en bestel jouw gewenste tickets via de boekingslink.​ Let op: Door enkel het actieformulier in te vullen heb jij jouw kaarten nog niet geboekt. Dit gebeurt enkel wanneer jij alle stappen doorloopt en de betaling bij Walibi Holland voldoet. Op dat moment kan je zien of er nog kaarten beschikbaar zijn of reeds allemaal verstrekt zijn.

Maatregelen omtrent COVID-19

De beleving van Halloween Fright Nights is dit jaar aangepast, zodat het voldoet aan de RIVM-maatregelen. Ook tijdens Halloween Fright Nights hanteert Walibi Holland een maximumcapaciteit per datum van het aantal toegestane gasten. In het park is een scare altijd op gepaste afstand óf met beschermende middelen of kleding. Een aantal Haunted Houses zijn dit jaar geopend waar de anderhalve meter afstand binnen te waarborgen is. Bekijk de pagina maatregelen COVID-19 voor meer informatie of check de FAQ voor veelgestelde vragen over tickets, de virtuele wachtrij en meer.

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel