top of page

Walk & Talk Utrecht

Wandel mee in het donker langs artistiek uitgelichte locaties in de historische binnenstad van Utrecht. Onze ervaren Railsportgidsen laten je de mooiste lichtkunstwerken zien.  Tijdens deze stadswandeling kom je van alles te weten over de kunstwerken, de verhalen erachter en natuurlijk de stad zelf.
 

Walk & Talk Utrecht

Walk en Talk Utrecht

Trajectum Lumen is een ontdekkingstocht in het duister langs artistiek uitgelichte locaties in de bijzondere Utrechtse binnenstad. Na het vallen van de avond, voert Trajectum Lumen je van het centraal gelegen Vredenburg langs een groeiend aantal projecten van gerenommeerde (inter)nationale lichtkunstenaars.

 

Sinds de lancering in het voorjaar van 2010 duiken op de route steeds méér nieuwe lichtkunstwerken op. Samen brengen deze het heden en verleden van de stad op spectaculaire wijze tot leven. 

Evenement informatie

Datum (onder voorbehoud): januari 2022

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Railsport ontvangstbalie: per serie verschillend

AdresRestaurant De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14, 

3512 NM Utrecht

Leeftijd: Vanaf 16 jaar

Kosten: deelname is gratis

Introducé: Maximaal 1 introducé per medewerker.

Introductiebedrag: € 10,00. 

Eventmanager: Tineke Tooi

Image by Martin Woortman
Image by Friso Baaij

City Utrecht 

Na zoveel jaren denk je misschien dat je alle mooie plekjes van Utrecht al hebt gezien tijdens de jaarlijkse Railsport stadswandeling. Maar niets is minder waar. Met deze artistieke avondwandeling zullen de gidsen ervoor zorgen dat je Utrecht wederom op een andere manier ontdekt, zelfs als rasechte Utrechter!

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in je aan te melden voor de Walk & Talk Utrecht.

Gerelateerde events

bottom of page