WAYLON'S TOP 1000

ACTIE GESLOTEN

KIES JOUW KAARTEN MET € 10,00 RAILSPORTKORTING!

 

Op vrijdag 29 november 2019 gaan wederom de deuren in Rotterdam Ahoy open voor Nederlands meest veelzijdige zanger, dit keer met zijn eigen op 1000 selectie. Hij stond er al zeven keer eerder de afgelopen drie jaar en volgend jaar gaat hij wellicht een jubileum volmaken.

Waylon:'Het hele jaar door word ik gevraagd om allerlei covers te doen in tv-programma's en op events. Daar heb ik me nooit te goed voor gevoeld. Echter, vanaf nu wordt het ieder jaar mijn eigen feestje. Niet in een café maar voor 15.000 man in Rotterdam Ahoy. Ik ben een bevoorrecht mens.'

 

Bestellen

Wil jij deze show aanschouwen? Vraag dan snel de unieke Railsportkortingscode aan via het actieformulier! Na ontvangst van jouw formulier streven wij ernaar binnen twee werkdagen de code toe te sturen. Door middel van jouw code kan jijzelf de gewenste kaarten bestellen. 

 

Let op: Door enkel het actieformulier in te vullen heb jij jouw kaarten nog niet geboekt. Dit gebeurt enkel wanneer jij alle stappen doorloopt en de betaling bij Ticketpoint voldoet.  

 

ACTIE GESLOTEN

Welkom bij Railsport Nederland! 

Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven.

Ben je benieuwd naar meer informatie over onze organisatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! 

+3130 231 3691

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel