top of page

Classico Boretti

De Classico Boretti is een van de favorieten onder de wielrenners, en terecht! Daarom staat dit event ook dit jaar weer op de vitaliteitskalender. Ongeacht of je voor een korte of langere afstand kiest, deze tour is echt genieten!

Classico Boretti

Classico Boretti

Railsport nodigt alle wielerliefhebbers uit om deel te nemen aan de Classico Boretti op zaterdag 14 mei 2022 in Ede. Ben je sinds kort begonnen met wielrennen, fiets je al wat langer of is wielrennen je passie en maak je jaarlijks duizenden kilometers? Voor alle niveaus staat er een geschikte afstand op het programma, te weten 65 km, 115 km of 170 km. Je kunt starten tussen 8.30 uur en 11.30 uur (afstand afhankelijk). Deelnemers zijn verplicht om hun zadelpensticker te bevestigen aan de fiets. De finish sluit om 16.30 uur.

Wist je dat... je niet verplicht bent om met een racefiets deel te nemen aan de Classico Boretti op 14 mei? Rijd je liever met een mountainbike, stadsfiets, step of ligfiets? Je bent in alle gevallen van harte welkom.

Evenement informatie

Datum: GESLOTEN

Voor wie: Voor medewerkers (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Railsport ontvangstbalie: volgt binnenkort

Aanvang: per afstand verschillend

LocatieMauritskazerne in Ede.

Afstanden: 65 km, 115 km of 170 km (onder voorbehoud)

Leeftijd: Alle leeftijden

Kosten: Deelname is € 10,00 per persoon (onder voorbehoud).

Introducé: Maximaal 1 introducés per medewerker.

Introductiebedrag: € 15,00 (onder voorbehoud).

Veilig bezoek: We zijn weer open! Lees hier waar je met een bezoek aan de Railsport evenementen rekening mee moet houden.

Eventmanager: Heleen Salet

Road Fietser
Mountain biking

Start en Routes

Het parcours gaat door prachtige stukjes Nederland, waarbij de prachtige heuvels zeker niet ontbreken. De Classico Boretti start dit jaar vanaf de Mauritskazerne in Ede. Wat betreft de routes: Die worden later bekend gemaakt via de website van Classico Boretti. Een tipje van de sluier? Het parcours leidt door het schitterende Veluwe gebied en Utrechtse Heuvelrug. De route voert je over een aantal beklimmingen zoals de Posbank, Amerongse berg en de Grebbeberg.

Railsport Cycling Home

Het Railsport Cycling home is gevestigd bij nabij de start-locatie. Op deze toplocatie verzorgt Railsport een passende ontvangstlocatie voor haar deelnemers.

 

Je kunt hier:

  • startnummer en nodige bescheiden ophalen;

  • je koerstrui Classico Boretti ophalen;

  • omkleden;

Afstanden en starttijden

Bevoorradingsposten en technische hulp 

Op elke bevoorradingspost en op de start-/finishlocatie is een technische hulppost aanwezig. Hier word je geholpen met kleine technische problemen aan je fiets. Let wel op, zorg ervoor dat je fiets in goede staat is als je aan de start verschijnt. Wanneer je toch onderweg met pech komt te staan, dan zit er niets anders op dan te gaan lopen.

 

De locaties van de bevoorradingsposten (parcours 2022): 

  •  Voor 65 km (na 30 km): volgt binnenkort

  •  Voor 115 km (na 55 km): volgt binnenkort

  •  1e voor 170 km (na 55 km): volgt binnenkort

  •  2e voor 170 km (na 115 km): volgt binnenkort

 

Voor deelnemers aan de 165 km route: sla niet bij de eerste bevoorradingspost voor de gehele tocht in, maar maak gebruik van beide posten, zodat er voldoende eten beschikbaar is voor deelnemers op kortere afstanden.

Verzoeken en verplichtingen 

We verzoeken je het afval in de daarvoor bestemde bakken te deponeren. Denk aan het milieu en houd het netjes. Het dragen van een valhelm is verplicht.

Wielrenners langs waterkant
Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmelden voor de Classico Boretti

bottom of page