top of page

Zomer winactie

De weersvoorspellingen zien er steeds beter uit en om de zomer een extra boost te geven, bieden wij deze speciale 'winactie' aan! Houd jij van water, een uitdaging en een activiteit waarin jij al jouw energie kwijt kunt?! Doe dan mee met deze sportieve winactie!

Zomer winactie

​Railsport win-actieWin twee toegangstickets om te Wakeboarden en/of Waterskien bij Aquabest.

Hoe maak ik kans op de tickets? Geef middels het deelnameformulier aan wat jouw leuke Railsport ervaring is en waarom. In totaal hebben wij maar liefst 100 toegangskaarten te vergeven, ofwel 50 inzendingen worden beloond met twee tickets.

 

Dus... wacht niet langer met het insturen, want op is op!

Actie informatie

Actie gesloten

Adres Aquabest: Ekkersweijer 1, 5681 RZ Best

Voor wie: Voor medewerkers/ oudgedienden (en gezinsleden) van aangesloten bedrijven.

Voorwaarden:

  • Voor deze actie geldt op is op. 

  • De tickets wordt digitaal toegezonden aan de winnaars. 

  • Tickets zijn uitsluitend geldig voor de door jouw gekozen datum/tijd (na afstemming in de agenda van Aquabest).

  • Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

  • Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend.

  • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de actie.

Eventmanager: Heleen Salet

Goed, Beter, (Aqua)best!

​Railsport 'winactie' : Uiteraard in afwachting van wat komen gaat, is onze verwachting en hoop dat Railsport mogelijk na de vakantieperiode weer kan starten met haar events. Uiteraard alles geheel binnen de wel of niet stringente regelgeving van dat moment en altijd gericht op het behoud van ieders gezondheid. Maar, daar zal het plezier niet minder om zijn.

Ter voorbereiding van onze live periode, willen wij graag weten wat jouw leukste Railsport ervaring is. Daarom bieden wij deze 'winactie' waarbij 50 inzenders toegangstickets kunnen winnen om te Wakeboarden en/of Waterskiën bij Aquabest!

Cablepark Aquabest

Bij Cablepark Aquabest kun je wakeboarden en waterskiën aan een échte kabelbaan! Met een snelheid van ca. 30 km per uur word je over het water getrokken en ervaar je het gevoel van ultieme vrijheid. Het parcours beschikt over uitdagende obstacles om spectaculaire sprongen te maken! Zorg dus dat jij je goed vasthoudt en scheur, met een start vanaf het glij-platform, binnen no-time moeiteloos over het water!

Waterskien
Aanmeldformulier

Deelnameformulier

Helaas! Deze winactie is gesloten.

Gerelateerde events

bottom of page